To je to što me zanima!

'Slobodno možemo reći 'Za dom spremni', tako odajemo počast onima koji su dali život za RH'

Jedino ljubomornim čuvanjem svih simbola iz Domovinskog rata izrazit ćemo trajno duboko poštovanje svim braniteljima, stvarateljima suvremene Republike Hrvatske, smatra Tomislav Karamarko
Vidi originalni članak

Nakon što je Ustavni sud krajem prošlog tjedna priopćio da "Za dom, spremni", ustaški pozdrav Nezavisne Države Hrvatske nije u skladu s hrvatskim Ustavom, brojni hrvatski političari iskazali su svoje mišljenje. Neki su se složili s tim, dok drugi poput Tomislava Karamarka ne vide ništa sporno u pozdravu. O tome je progovorio i na društvenim mrežama. 

PLENKOVIĆ NE ODUSTAJE 'Pozdrav Za dom spremni je registriran u Vladi Ivice Račana'

- Slobodno možemo izreći ne ustaški, nego ZNG-ovski, HV-ovski, HOS-ovski i thompsonovski pozdrav "Za dom spremni“ iz legendarnih Čavoglava! Jedino ljubomornim čuvanjem svih simbola iz Domovinskog rata izrazit ćemo trajno duboko poštovanje svim braniteljima, stvarateljima suvremene Republike Hrvatske, osobito onima koji su dali svoje živote. Jer oni nisu bili samo vjerni domovini, već potpuno za dom spremni – obraniti je i žrtvovati svoje živote da bi Hrvatska živjela! Za razliku od onih koji su bili za dom nespremni - izjavio je Karamarko. 

Cijelu objavu pročitajte ovdje: 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • S.T.A.R.S 09.06.2020.

    Alisa u Zemlji Čudesa

  • jinn1 08.06.2020.

    Bravo Marko vrati se molimo te!!!

  • Julfraa 08.06.2020.

    Koja faca ja ću se udavit🤣🤣 i ta Ana ima želudac, jadna je šta je živa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare