To je to što me zanima!

Slovački Batman živi u praznoj zgradi i čeka na kriminalce

Zoltan Kohari (26) je čuvar reda u gradiću Dunajska Streda. Još se nije suočavao s pravim kriminalcima, ali se nada da će biti na pravom mjestu kada zatreba
Vidi originalni članak

Stanovnici slovačke Dunajske Strede mogu se osjećati sigurno otkad u njihovom susjedstvu živi Batman, 26-godišnji Zoltan Kohari, pišu Novinky. Batman tvrdi kako je ovdje jer ''čuva red'' i želi pomoći policiji u provođenju pravde. Susjedi koji žive u obližnjoj stambenoj zgradi kažu kako Batman u napuštenom zdanju koristi jedan od stanova. Još se nije borio protiv kriminalaca, ali stanovnicima gradića 55 km južno od Bratislave pomaže kako može.

- Nemam ni grijanja ni struje ni vode, ali mi ne smeta - kaže Zoltan koji je jako ponosan na svoj kostim. 

Dodao je kako obožava svoju ulogu i Batmanov automobil. Cijeli život je proveo na imanju sjeverno od grada, a nakon što je završio školu zaposlio se u lokalnoj tvornici konzervi. Nedavno je ostao bez posla. 

- Pomažu mi prijatelji i dobri ljudi, donose mi hranu i novac. Vjerujem da će grad jednom cijeniti moju uslugu. Policija ne može uvijek biti posvuda, a na mene mogu računati - rekao je i nestao u svojem skloništu. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • 11 BILI 10.03.2012.

    ovaj je sigurno citao komunisticke stripove mirka i slavka....slegni se mirko ide metak...uh slavko hvala ti spasio si mi zivot.

  • DanijelSrpak 10.03.2012.

    e samo da ne nastrada u prvom okršaju.

  • user_93703 10.03.2012.

    hahahahhahhahaah lik je prejak...ima mukte smiještaj..a ekipa mu donosi spizu i lovu...NIJE NJEMU NI LOŠE...pametniji je on od polovice Hrvata koji rade u firmama 8 uri dnevno,a plaću čekaju od prošlog lipnja :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare