To je to što me zanima!

Slovenci s lažnim testovima na koronu pokušali ući u Istru

Na granični prijelaz pristupio 43-godišnji slovenski državljanin, a obavljenim provjerama utvrđeno je kako je nalaz PCR testa kojeg je predočio policijskim službenicima krivotvorina, te da ga je kupio...
Vidi originalni članak

U utorak je u Hrvatsku preko graničnog prijelaza Plovanija pokušalo ući pet slovenskih državljana s krivotvorenim nalazima PCR testova.

Naime, prvo je oko 9 sati na granični prijelaz pristupio 43-godišnji slovenski državljanin, a obavljenim provjerama utvrđeno je kako je nalaz PCR testa kojeg je predočio policijskim službenicima krivotvorina, te da ga je kupio u Ljubljani. Potom su oko 10.35 sati na granični prijelaz pristigla i dva maloljetnika, a s obzirom da su policijajci posumnjali i u vjerodostojnost njihovih testova, obavili su provjere sa zdravstvenom ustanovom koja ih je navodno izdala. Utvrdili su kako je riječ o krivotvorenim nalazima testa te da su ih maloljetnici sami izradili na računalu. Na istu zamisao došli su i 78-godišnjak i 64-godišnjakinja, koji su na granični prijelaz pristigli oko 13.30 sati. I za njihove je testove utvrđeno da su krivotvorine, odnosno da su ih muškarac i žena sami izradili. 

Protiv svih svih Slovenaca podnijeti će se  kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Squadron de la Muerte 03.03.2021.

    Takvo nešto Slovencima nebi palo na pamet ! Tu se radi o bosancima sa Slovenskim putovnicama i srbima koji su oženili Slovenke kako bi utekli iz siromašne srbije !

  • POTPEC 03.03.2021.

    To je tribalo po kratkom postupku. Kazna od 10ooo.€ i zabrana ulaska u državu sljedećih deset godina.  Kad nekima odrapiš ovakvu kaznu, drugi će promislit oče li pokušati na taj način ući u Hrvatsku.

  • Major Gašpar 03.03.2021.

    Ne razumijem naslov pa lažni testovi su ionako tzv. pravi PCR za koji  i njegov tvorac kaže da ne može detektirati nikakvu infekciju odnosno da je u 86% slučajeva nepouzdan šta je onda sporno ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare