To je to što me zanima!

Slovenija odlučila: Hrvatska nije više na 'zelenoj' listi, uvode i strože mjere na granicama

Slovenski državljani koji će se u subotu naći u "žutoj Hrvatskoj" moći će se vratiti bez brige o karanteni, ali na granici će morati dokazati gdje su bili u Hrvatskoj, rekao je
Vidi originalni članak

U Sloveniji je u zadnjih 24 sata potvrđen 21 novi slučaj zaraze, a glasnogovornik vlade Jelko Kacin naglasio je kako se epidemiološka slika neprestano pogoršava i postaje sve složenija. 

POGLEDAJTE VIDEO: Đikić o koroni 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zaraze su povezane sa zabavama, posjećivanjem diskoteka preko granice i proslavama koje se dokazano štetno. Broj je u bolnicama već dvoznamenkast. Moramo biti spremni na puno goru situaciju, tako da je vlada procijenila da moramo pojačati mjere - rekao je. 

NAKON DESETAK DANA Đoković negativan na COVID-19!

- Vlada će uvesti strogu kontrolu pri ulasku u Republiku Sloveniju iz Hrvatske i Mađarske - najavio je Kacin te dodao kako će slovenska vlada osigurati da se putnicima na graničnim prijelazima uruči odluka o karanteni te da će se oni morati odvesti izravno na adresu koja će biti na toj odluci. 

Najavio je da se tri zemlje uklanjaju s tzv. zelene liste - Češka, Francuska i Hrvatska. Belgija i Nizozemska dodane su zelenoj listi.

RIGOROZNE MJERE Panika zbog korone u Srbiji: Vučić zatvara cijeli Beograd?

- Slovenski državljani koji će se u subotu naći u "žutoj Hrvatskoj" moći će se vratiti bez brige o karanteni, ali na granici će morati dokazati gdje su bili u Hrvatskoj - rekao je i pojasnio kako će Slovenski državljani policiji morati pokazati dokaz o prebivalištu, nekretnini... 

Idi na 24sata

Komentari 126

  • tu231 03.07.2020.

    ne obaziru se na preporuke evropske komisije,več moraju hercegovcima omogučiti dvostruko glasanje

  • Panac 03.07.2020.

    Kada su odredili datum izbora, prognozirao sam preko 100 novodijagnosticiranih dnevno.... sad prognoziram katastrofalno stanje na jesen ( 1000 dnevno )... Ne znam što je gore ...nesposobni Bero ili bahati Plenki. Nadam se da će se nakon ovoga ljudi napokon probuditi !

  • 03.07.2020.

    Kakav su donijeli zakon za tranzit ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare