Obavijesti

Sport

Komentari 102

Đoković negativan na COVID-19!

Đoković negativan na COVID-19!

Novak je bio među zaraženim tenisačima koji su nastupili na Adria Touru u Zadru i testirao se po povratku u Beograd, a nakon desetak dana test je bio negativan i njemu i supruzi Jeleni

VIDEO

Novak Đoković i njegova supruga Jelena negativni su na COVID-19. To su pokazali najnoviji rezultati PCR testa koji su oboje napravili u Beogradu, priopćili su u četvrtak iz tima najboljega svjetskog tenisača.

POGLEDAJTE VIDEO: Korona party u Beogradu

Srbin je bio pozitivan na korona virus po povratku s Adria Toura u Zadru prošli tjedan, gdje su nastupali i drugi pozitivni tenisači: Bugarin Grigor Dimitrov, Hrvati Borna Ćorić i Goran Ivanišević, Dimitrovljev trener Christian Groh, Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi, a zarazila se i HTV-ova voditeljica Mirna Zidarić.

"Novak i Jelena nisu osjećali nikakve simptome virusa, a test su napravili po prethodnom dogovoru s liječnicima. Prethodnih 10 dana, od povratka iz Zadra, Đokovići su proveli u samoizolaciji, prateći sve protokole i sigurnosne mjere u vezi sa COVID-om 19", priopćili su iz Đokovićeva tima.

Đoković se nije htio testirati u Zadru, već u Beogradu, gdje je bio na kućnom liječenju. Našao se na udaru svjetskih medija zbog organizacije serije teniskih turnira usred pandemije, dok profesionalni tenis miruje. I to mu se obilo kao bumerang, ali imao je najbolju namjeru, dati ljudima malo uživanja u vrhunskom tenisu i prikupiti novac za humanitarne svrhe.

"Brodovi ne potonu zbog vode koja ih okružuje, već zbog vode koja uđe u njih. Nemojte dozvoliti da ono što vas okružuje uđe u vas i povuče vas na dno", objavio je prije nekoliko dana Nole.

Prije dva tjedna u Zadru su boravili i Marin Čilić, Alexander Zverev, Andrej Rubljev, Donna Vekić, Olga Danilović, Iva Majoli, Biserka Petrović, premijer Andrej Plenković... Bio je to tjedan spektakularnih događaja na Višnjiku i u Zadru, ali je prekinut tik prije finala, kad je Dimitrov iz Monaka javio da je pozitivan na koronu. Finale je odmah otkazano.

Pokretanje videa...

Korona party u Beogradu 01:12
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe