To je to što me zanima!

Slovenija preporučuje oprez zbog korona virusa u Italiji!

Ministarstvo vanjskih poslova priopćilo je u nedjelju da svima koji su trenutno u Italiji savjetuje oprez prilikom povratka u domovinu. Onima koji namjeravaju u Italiju preporuča  se pak da  potraže ažurne informacije o uvedenim mjerama
Vidi originalni članak

Slovenija je svojim državljanima koji putuju u Italiju ili se iz nje vraćaju preporučila oprez zbog pojave koronavirusa u nekim pokrajinama na sjeveru te zemlje zadnjih dana.

Ministarstvo vanjskih poslova priopćilo je u nedjelju da svima koji su trenutno u Italiji savjetuje oprez prilikom povratka u domovinu. Onima koji namjeravaju u Italiju preporuča  se pak da  potraže ažurne informacije o stanju i  uvedenim mjerama koje su na snazi u odredištu njihova puta.

NITKO NE SMIJE IZAĆI Italija blokira gradove s korona virusom, okružit će ih i vojska

U Italiji je do sada zabilježeno više od stotinu  inficiranih  novim koronavirusom. Najviše ih  je na sjeveru Italije, u pokrajinama Lombardija i Veneto, a po nekoliko je slučajeva u pokrajinama Emilia-Romagna, Lacij i Pijemont. 

Zbog širenja virusa u Lombardiji i Venetu otkazane su sportske priredbe i uveden poseban prometni režim.

Pokrajina Furlanija-Julijska krajina koja na istoku graniči sa Slovenijom za sada ne planira otkazivanje sportskih i drugih događaja, javljaju slovenski mediji. (kt)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dalibor0704 25.02.2020.

    Hitno postavite zdravstvenu kontrolu zaljeva kod Savudrije, da nam Slovenska policija ne donese virus.

  • Alikos 23.02.2020.

    Tko ide u Italiju neka ne uzima povratnu kartu.

  • sendede 23.02.2020.

    Bilo bi dobro da slovence sravna Koronica,nebi trebali više vinjete kupovati :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare