To je to što me zanima!

Slovenija: Vozio u krivom smjeru i ubio troje mladih

Zatvoren je dio štajerske ceste prema Mariboru, pa se vozačima koji putuju u Sloveniju savjetuje da siđu s autoceste na izlazu kod Šentruperta
Vidi originalni članak

Troje mladih ljudi je poginulo, a dvoje je teško ozlijeđeno u sudaru dvaju kamiona i pet auta na štajerskoj autocesti blizu slovenske Arje u petak oko pet sati ujutro. Vozač (46) je ušao na autocestu u krivi smjer te se zabio u Citroen Xsaru koja je propisno pretjecala kamion. Citroen se zatim sudario s kamionom, odbio od njega i udario u drugi auto. Poginule su dvije djevojke i mladić stari 21 godinu. Kako javljaju slovenski mediji, oni su se vraćali iz zračne luke u koju su sletjeli nakon apsolventskog putovanja. S njima je bila i putnica koja je teže ozlijeđena i u životnoj je opasnosti. Teško je ozlijeđen i vozač koji je skrivio sudar.
Zatvoren je dio ceste u smjeru Maribora, pa se vozačima koji putuju u Sloveniju savjetuje da siđu s autoceste na Šentrupertu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Zlatko76 02.10.2009.

    Vozim kombi i svakodnevno sam na cesti. Tjedno pređem jako puno kilometara i vidim sve i svašta na cesti, ali sam 100% siguran da čovjek nemože slučajno otići na auto put u krivi smijer. To može napravit samo namjerno i svjesno. Izuzetak su samo oni koji su mrtvi pijani ali oni su druga priča. Oni možda uđu slućajno u krivi smjer na auto put al samo zato jer ni svjesni niti na kojem su planetu a kamoli kuda voze. U svakom slučaju i jednima i drugima treba suditi kao ubojicama, a ne kao prometnim prekršiteljima.

  • Sokol_zg 02.10.2009.

    ne cude me ove tragedije izazvane krivim smijerom pogotovo ako je idiot za volanom koji ima oci na guzici . dolje prema zadru i splitu puno je takvih izlaza po autoputevima i netreba puno da se lako zezne i ode u krivi smijer. da su i to malo popravili imali bi zasigurno najbolje autoputeve u europi

  • miss freedom 02.10.2009.

    daa je to napravim,odmah bi se ubila i gotovo.s tim ne bi živjela.kreten

Komentiraj...
Vidi sve komentare