To je to što me zanima!

Sloveniji 'zbrisao' s lisičinama, Zagorcima pobjegao iz postaje

Njemačka je raspisala uhidbeni nalog za karatistom Mirnesom Topićem (46), no on je uspio pobjeći i slovenskim graničnim policajcima, a zatim i hrvatskoj policiji
Vidi originalni članak

Za bosansko-hercegovačkim trenerom karatea Mirnesom Topićem (46) zbog teških krađa Njemačka je raspisala uhidbeni nalog.

Topić je u petak iz Sanskog Mosta krenuo u EU. Ušao je i izašao iz Hrvatske, tek su slovenski granični policajci na GP-u Gruškovje utvrdili da je za njim raspisana tjeralica. Uhitili su ga, no dok su čekali patrolu da dođe po njega i privede ga na sud kako bi ga deportirali u Njemačku, karatist Topić s lisičinama na rukama pobjegao je nazad u Hrvatsku.

Tu ga je uhitila naša policija. Priveli su ga u postaju u Krapini, no majstor borilačkih vještina opet je uspio pobjeći. Ovaj put bilo mu je lakše jer mu nisu ni stavili lisičine. Policajci su trčali za njim i pucali u zrak, ali je Topić uspio provaliti u auto muškarca iz Krapine, upaliti ga i pobjeći.

Policija je jurila za njim, a ulovili su ga nakon što je u obližnjem Svetom Križu Začretju sletio s ceste. Sudac istrage ga je pritvorio do izručenja Njemačkoj. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • DA-POPIZDIŠ 13.01.2014.

    trebali bi takve scene ubacivat u naše filmove da bar popravimo gledanost i kvalitetu filma...a ti naši murjaci mislim ono prvo frajer uđe i izađe a da ga ne skuže a onda kad ga imaju ni lisice mu ne stave idioti,bolje da ih sebi stave,ionak im ruke ni noge nisu od koristi.bitno da su teret državi za plaču.u pišljivoj birtiji dobiš otkaz ak nisi dost brz i neznaš svoj posao.AMEN!

  • pijevac 12.01.2014.

    neka ga deportiraju zajedno s perkovićem...

  • dgmajnic 12.01.2014.

    Zagorci su oduvjek bili đentlmeni!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare