To je to što me zanima!

Slovenski premijer ljubi 20 godina mlađu misicu Tinu: Pojavili se na državnoj proslavi

Tina je inače poznato lice slovenske estrade, bile je Miss Hawaiin Tropica i bivša djevojka pjevača Jane Plestenjaka, a mediji su pisali kako je bila u vezi i s bivšim slovenskim ministrom za promet
Vidi originalni članak

Slovenski premijer Robert Golob krajem prošle godine viđen je u društvu misice Tine Gaber, a slovenski mediji šuškali su da su u ljubavnoj vezi. Premijer i atraktivna crnka viđeni su tada u trgovini namještaja i na božićnom koncertu u Rimu.

Par je, čini se, sada potvrdio svoju ljubav, naime, pojavili su se zajedno u svčanom izdanju na dodjeli Prešernovih nagrada u Ljubljani.

Dvojac se upoznao preko Tinine sestre Urške, koja mu je prvo bila pomoćnica već u energetskoj tvrtki Gen-I, a sad je zaposlena u kabinetu premijera. Tina je inače poznato lice slovenske estrade, bile je Miss Hawaiin Tropica i bivša djevojka pjevača Jane Plestenjaka, a mediji su pisali kako je bila u vezi i s bivšim slovenskim ministrom za promet Patrikom Vlačičem.

Tina je već bila viđena u izbornom stožeru Roberta Goloba u travnju prošle godine, a nedavno je bila i voditeljica u TV emisiji Exatlon Slovenija. Ova bivša misica na Instagramu ima više od 17.000 pratitelja, a voli dijeliti iskustva s putovanja pa je tako 2019. bila i na Tajlandu. Inače je veganka i gorljiva borkinja za prava životinja. 

Niti ona, niti slovenski premijer nisu službeno potvrdili da su doista ljubavni par. Inače, Golob nikad ne komentira svoj privatni život, a niti predizbornoj kampanji niti kad je pobijedio na izborima, članovi njegove obitelji nikada se nisu pojavili na njegovim nastupima. Predstavnici za odnose s javnošću njegove stranke Pokret Svoboda također su više puta istaknuli da neće komentirati privatne stvari Roberta Goloba. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • dijananvk 10.02.2023.

    Kakva misaa hahaaaa ,baš ga ljubi starca ,

  • cenzura na 24 09.02.2023.

    Mlađe je slađe, ili i tata bi sine, ali ni u babe nema džabe.:)

  • Cirenac 08.02.2023.

    Mojca vrtirepka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare