To je to što me zanima!

Slučaj Grubori: Igor Beneta iz ATJ Lučko pronađen je mrtav

Protiv Benete, bivšeg specijalca ATJ Lučko, je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo optužnicu zbog ratnog zločina nad srpskim civilima u Gruborima
Vidi originalni članak

Igor Beneta (38), bivši specijalac ATJ Lučko, je mrtav. Kako pouzdano doznajemo, Beneta se objesio u šumi u okolici Knina. Njegovo truplo pronašli su prije nekoliko dana, ali se do subote nije moglo potvrditi da je riječ o Beneti, sve dok nije bila gotova DNK analiza. Obdukcija je pokazala da se objesio, neslužbeno doznajemo. 

Protiv Benete je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo optužnicu zbog ratnog zločina nad srpskim civilima u Gruborima. U četvrtak je počelo suđenje, ali se Beneta nije odazvao na ročište. Još je ranije sud za njim raspisao tjeralicu jer se Beneta nije vratio u pritvor koji su mu prvotno ukinuli. Osim Beneti, za isti se zločin sudi Franji Drlji i Boži Krajini. Obojica niječu krivnju.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • mayramay 24.03.2012.

    a gdje su dokazi ubijanja Hrvatskih civila..?? mog bratica i jos 5 osoba je odvezeno iz mog sela..jos ni dan das niko ne trazi ko je njih ubio 91..susjeda su pretukli kolcem da mu je koza sa lica spala niko ga nije mogao prepoznati..sem jednog prijatelja po zavoju na prstu..jer se je dan prije posjekao kod njega..pitam se gdje su ti krivci koji su harali baranjom i slavonijom..dali se je vukovar zaboravio borovo selo..kako se to ne istrazuje..cede i dalje slobodno setaju u EU..i Hrvatskom..zao mi je svih zrtava domovinskog rata nije ga trebalo ni biti da nisu dopustili zapadu da nas zarati i rastrga..to je ono kad bacis..medju lavove komad mesa pa se pokolju sami..dok jedan dobije..

  • Hathor 30.11.2011.

    Ptico moja mladih krila visoko mi letis ti mene zove domovina slobodna ces ostati Ne bojim se ja umrijeti za slobodu i za dom vec se bojim kada odem da ti krila ne slome

  • nuša matanova 29.11.2011.

    Poćivaj u miru Božjem prijatelju naš tuga i sjećanje na tebe je tu uvijek ćemo te se sjećati volimo te

Komentiraj...
Vidi sve komentare