To je to što me zanima!

Slučaj ide u arhivu: Nitko nije kriv za loto incident u Srbiji?

U srpnju ove godine došlo je do incidenta tijekom izvlačenja lota. Sada je policija utvrdila da nema kaznenog djela pa su tužitelji slučaj odlučili staviti u arhivu
Vidi originalni članak

Loto afera u Srbiji će izgleda završiti bez krivaca. Kako piše u subotu Blic policijska istraga nije utvrdila postojanje kaznenog djela pa su tužitelji mogli samo predmet poslati u arhivu. Da li će netko odgovarati zbog "kršenja povjerenja građana u lutriju" što je nakon izbijanja afere obećao i sam premijer Srbije Aleksandar Vučić i dalje se ne zna. 

Podsjetimo, u srpnju tijekom izvlačenja 59. kola lota prvo su, regularno izvučena tri broja 4, 33 i 12. Tada je na red došao četvrti broj. Iz bubnja je izvučen broj 27, ali je na ekranu pisalo 21. Također, na ekranu se tada vidio i broj natjecatelja koji su pogodili pet brojeva, iako su bila izvučena samo četiri broja. Voditeljica se sasvim smotala, a sa strane su joj sugerirali da su izvukli pet, a ne četiri broja. 

Tada je na red konačno došla i peta kuglica. Iz bubnja je izvučen, gle čuda, broj 21. Nakon toga je na ekranu pisalo da su izvučene same 27-ice. Grafika je onda nestala i konačno su se pojavili brojevi redom kako su izvučeni.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • A S T E R 01.11.2015.

    Ovo. čita jako puno ljudi.. Evo neka se sad javi netko ko je dobio sedmicu na lotu. Po samoj logici moralo bi ih biti stotine i stotine.

  • BebaBebica_1 01.11.2015.

    evo igram loto i nikad nista... ali zelim se pohvaliti da sam u 24sata na nagradnoj igri osvoio automobil- hvala vam 24sata

  • Mima1_1 01.11.2015.

    Ne zove se to badava - porez na budale

Komentiraj...
Vidi sve komentare