To je to što me zanima!

Slučaj Mateja Periša podsjeća na misteriozni nestanak 2014: Nijemca nikad nisu pronašli

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rano ujutro 8. srpnja 2014. Lars Mittank stigao je u zračnu luku u Bugarskoj kako bi uhvatio let za Njemačku. Izašao je iz taksija, pokupio svoje torbe i ušao u odjel za polijetanje zračne luke i samo otrčao van
Vidi originalni članak

Slučaj nestalog Mateja Periša iz Splitu neodoljivo podsjeća na nestanak Larsa Mittanka, mladog Nijemca koji je 2014. bio na odmoru u Bugarskoj te još uvijek nije pronađen, a koji je posljednji put viđen na kameri kako trči naizgled nerazumno.

Smatra se "najpoznatijom nestalom osobom na YouTubeu", a misterij njegovog nestanka izazvao je mnogo kontroverzi.

POGLEDAJTE VIDEO: Misteriozan nestanak mladog Nijemca

Rano ujutro 8. srpnja 2014. Lars Mittank stigao je u zračnu luku u Bugarskoj kako bi uhvatio let za Njemačku. Izašao je iz taksija, pokupio svoje torbe i ušao u odjel za polijetanje zračne luke te samo otrčao van.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovdje je posljednji put viđen Metej Periš

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na snimkama sigurnosnih kamera vidi se kako ulazi, a potom izjuri iz zgrade bez prtljage i odlazi što dalje od zračne luke kao da ga netko ili nešto proganja. Na sekundu se zaustavio ispred glavnog ulaza u zračnu luku, a zatim pretrčao parkiralište, popeo se preko ograde od bodljikave žice i nestao u obližnjoj šumi.

Od tada ga nitko nije vidio, a na putovanju je bio sa pet svojih prijatelja.  Njegovi prijatelji rekli su da tijekom praznika nisu vidjeli nikakve znakove čudnog ponašanja osim dana kada bi trebao odletjeti u Njemačku.

POGLEDAJTE SVE POSLJEDNJE DETALJE O NESTANKU MATEJA: 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Trump Jong Un 05.01.2022.

    Sigurni ste da je stigao u zračnu luku u Bugarskoj a ne u Beograd ?

  • malagarava777 05.01.2022.

    Da li se konačno zna za patile da li su crne ili bijele.. Pa valjda roditelji znaju šta je poneo na put..

  • malagarava777 05.01.2022.

    Može li mi itko objasniti zašto je ekipa nazovi prijatelja tek sutra u 18 sati prijavila nestanak.Koji su to prijatelji.. Šta su do rad uskladivali priceStrašno sa kakvim se ljudima držite da bi shvatili da su.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare