To je to što me zanima!

Slučaj na riječkom sudu: Napao oca sabljom i zarezao mu vrat

Dotični je 2. rujna oko 19,00 sati u jednom gradu na području Primorsko-goranske županije, najprije verbalno napao svojega oca, nakon čega ga je zarezao sabljom po vratu...
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je po primitku kaznene prijave Primorsko-goranske policije protiv 20-godišnjaka, zbog počinjenja kaznenog djela nasilja u obitelji i nanošenja tjelesnih ozljeda, provelo prvog ispitivanja osumnjičenika.

Naime, dotični je 2. rujna oko 19,00 sati u jednom gradu na području Primorsko-goranske županije, najprije verbalno napao svojega oca, nakon čega je u namjeri da ga tjelesno ozlijedi, uzeo sablju kojom je zamahivao istodobno mu govoreći prijeteće riječi pri čemu ga zarezao u području lijeve strane vrata. Sin je potom, osnovano se sumnja, sustigao oca koji je počeo bježati, te mu zatvorenom šakom zadao udarac u predjelu glave i više udaraca u predjelu trbuha. Opisano je kod oca izazvalo osjećaj straha i poniženja.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci je zbog svega navedenog podnijet prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv 20-godišnjaka zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, kao i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ARMADA10 09.09.2020.

    Hahahaaaaaaa koji članak A,B,C,....

  • MichaelaIlly-Zubović 07.09.2020.

    Napraviš ga, odričeš se zbog njega, sve mu pružiš a on ti vrati mačetom, veselo...

  • Ivanuska_1 06.09.2020.

    Sta bih tek da ga razbastini iza ledja lao mene,i dao sve pohlepnom bratu?Jednostavno Ako Ne Ide??! Lijepo Se Maknes iz njegovog Zivota iGotovo!!,Zivis Svoj Zivot,Ne Njegov??end of Story

Komentiraj...
Vidi sve komentare