To je to što me zanima!

Slučaj obitelji Vukić: "Sud je naredio deložaciju obitelji"

Slučaj obitelji Vukić nije novi predmet Porezne uprave, postupak naplate započeo je 2002. godine, istaknuli su iz Ministarstva financija. Dodaju da je dug 262.595,31 kn
Vidi originalni članak

Ministarstvo financija je u utorak objavilo priopćenje u kojem ističu kako deložaciju obitelji Vukić prošlog tjedna nije naložila Porezna uprava, već nadležni sud u Zadru. U priopćenju stoji i kako Ministarstvo financija i Porezna uprava ovrhama na nekretninama u kojima žive porezni obveznici pristupa samo u krajnjim slučajevima, kada se ranije poduzetim radnjama ovrhe nije uspjela naplatiti. 

- Slučaj obitelji Vukić nije novi predmet Porezne uprave, postupak naplate započeo je 2002. godine. Zbog neplaćanja dugova gospodina Mire Vukića i njegovog ignoriranja upozorenja Porezne uprave, nažalost, došlo je ovrhe nad nekretninom - istaknuli su iz ministarstva. Podsjetili su i kako je dug iznosio 262.595,31 kuna, a pljenidbom novca koje je ovršenik imao na žiro računu je podmireno 803,43 kune. Ovrhu su nastavili pljenidbom, procjenom i prodajom nekretnina na iznos od 307.875,28 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Trnoviti Put 14.11.2012.

    Ljudi Dragi prihvatite istinu vise, vrijeme da svako sazna da je Boziji , promijenite se i nemojte grijesit i sve ce biti uredu , ako ste mislili da je ovo kraj da ste sami , pogrijesili ste jer On je sa vama i cuva vas i uvijek ce vam pomoc kad padnete.Zato vam kažem: ne budite zabrinuti za život: što ćete jesti; ni za tijelo: u što ćete se obući. Ta život je vredniji od jela i tijelo od odijela.Boziji Blagoslov svima

  • doora 14.11.2012.

    ma samo vi kupite lovu za ove--kao nisu znali i nisu bili obavješteni---to je laž---kako ja nemam takav dug?

  • seraphyme 13.11.2012.

    e to je ono guranje pod tepih i čekanje da se samo riješi od sebe ili bude zastara. boli me đon za budale ili bolje reći bezobraznike! imam i kredite i porez i svašta, kao i većina hrvata i sve uredno plaćam. koliko mi ostane, ostane. sama sam odabrala, potpisala ugovore i šta sad treba? pjenit se jer netko poštuje potpis moje malenkosti? MOŠ MISLIT! tako i ovi linci- traže pravdu i pomoć. van na ulicu, a MOŠ U I BAJBOKANU. SMJEŠTAJ I PREHRANA RIJEŠENI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare