To je to što me zanima!

Službenica Vlade BiH: 'Za dom spremni, Jovanoviću kazni me'

Ova rečenica nije ništa više nego ljubav i ponos koju osjećam prema domovini, i nema trenutka mržnje u njoj, napisala je na Facebooku glasnogovornica u Vladi BiH
Vidi originalni članak

Za dom spremni! Evo Jovanoviću, kazni i mene ako smiješ - početak je statusa koji je na svom privatnom Facebook profilu objavila Mija Martina Barbarić, nekadašnja predstavnica BiH na Eurosongu i trenutna glasnogovornica Federalnog ministarstva turizma i okoliša.

- Ova rečenica nije ništa više nego ljubav i ponos koju osjećam prema domovini, i nema trenutka mržnje u njoj, a povijest jako dobro poznajem - nastavila je Barbarić i svojim statusom podržala hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića koji je nakon utakmice s Islandom uzeo mikrofon i s navijačima skandirao 'Za dom spremni'. 

DORH je zbog skandiranja Šimunića kaznio maksimalnom kaznom od 25 tisuća kuna, a klix.ba piše kako bi i glasnogovornica ministarstva morala snositi posljedice zbog 'javne podrške ustaškoj ideologiji'. 

Idi na 24sata

Komentari 720

  • guuuooovnooo 23.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • euhrvoje 23.11.2013.

    mene ne cudi izjava gore spomenute s obzirom iz kojih krajeva dolazi,ali sve tzv domoljube koji misle da je ljubav prema domovini izrazena u ljubavi prema fasizmu pitam sta bi bilo da netko u njemackoj javno kaze SIEG HEIL?

  • baltazarrr 23.11.2013.

    Ovu gospodju treba pothitno udaljiti iz vlade BiH,jer je ona izgleda potrebija u HR...pitam se kako se usudi izaći na ulicu poslije ovakvih izjava

Komentiraj...
Vidi sve komentare