To je to što me zanima!

Službenim autom zadarski dožupan naletio na srnu

Dožupan Stanko Zrilić je udario srnu na autocesti Zagreb-Karlovac. Župan Stipe Zrilić, kaže da mu zamjenik nije javio o nesreći, a ni ispunio izvješće
Vidi originalni članak

Zadarski dožupan Stanko Zrilić je pretprošle nedjelje na autocesti Zagreb-Karlovac službenim autom udario srnu.
- Izletjela mi je srna, malo sam je očešao jer sam je pokušao izbjeći. Sve sam uredno prijavio policiji i osiguravajućoj kući i ne vidim u čemu je problem – rekao nam je Zrilić.
Njegov prezimenjak i šef, zadarski župan Stipe Zrilić, kaže da ga zamjenik nije obavijestio o nesreći i ispunio službeno izvješće.
U Županiji nitko ne zna što je u dane vikenda Zrilić radio sa službenom Opel Vectrom u Zagrebu. Iako je dan ranije u Slavonskom Brodu bio Sabor HSLS-a, dožupan Zrilić nije htio izravno odgovoriti je li službenim autom bio na stranačkom skupu, na kojemu je izabran za potpredsjednika stranke.
- Vraćao sam se sa suprugom iz Zagreba u Zadar – bio je kratak Zrilić.
Podsjetimo, u lipnju se Zrilić na Biogradskoj cesti u Zadru svađao s instruktorom autoškole Deanom Smolićem. On tvrdi da ga je Zrilić pljunuo u lice i psovao ga. Zrilić tvrdi da je samo zatrubio zbog prespore vožnje autoškole, te da ga je Smolić uvrijedio da je liberal i partizančina. Obojica su dobila prekršajne prijave.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • morskavila 24.11.2009.

    kreten.....lopov......izdajica........gnjusan čovjek.......gnjusna obitelj.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare