To je to što me zanima!

Službeno je: Skupili dovoljno potpisa za referendum o braku

Ministarstvo uprave utvrdilo je da je inicijativa "U ime obitelji" prikupila dovoljno potpisa za raspisivanje referenduma o braku. Svoje zaključke će poslati Vladi
Vidi originalni članak

Ministarstvo uprave je završilo provjeru potpisa koje je skupljala inicijativa "U ime obitelji" te je zaključilo da ima dovoljno potpisa za raspisivanje referenduma, piše Jutarnji list. Taj će zaključak Ministarstvo za desetak dana poslati i Vladi, a ona će o svemu izvijestiti Sabor koji i donosi odluku o raspisivanju referenduma. Inicijativa "U ime obitelji" je podsjetimo, tražila da se raspiše referendum o unošenju definicije braka u Ustav.  

Pretpostavlja se da će Vlada nastojati izbjeći raspirivanje referendumu o braku pa se može očekivati da će nakon što je napravljena provjera potpisa tražiti i ocjenu ustavnosti referendumskog pitanja treba li ući u Ustav da je brak životna zajednica žene i muškarca.  

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 127

  • projekt_venus 03.09.2013.

    Ljudi, ne radite drugima ono što ne želite da drugi rade vama. Zamislite da se sad nađe 750000 nekih drugih ljudi i raspiše referendum protiv vas? Optužujući vas pritom da širite mržnju i da kao takvi niste dobri roditelji, te da niste zaslužili obitelj. Referendum nazovu "Za zaštitu djece". Moguće, jel tako? Ako imate problem sa moralom, zapitajte se, da li bi voljeli da vam drugi rade to što vi radite drugima?

  • marica-maca 02.09.2013.

    Ajde da još malo potrošimo novaca pa mi smo bogata država možemo mi to podnijeti.

  • rocco siffredi 02.09.2013.

    Ajde da vidimo sada pametnjakoviće na vlasti,koji budu sada izgovor našli.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare