To je to što me zanima!

Smiljana Srnec dužna HRT-u: 6 mjeseci nije platila pretplatu

Smiljana Srnec dužna je HRT-u pretplatu za prijamnik u kući u Novoj ulici u Palovcu za razdoblje od siječnja do lipnja 2019., ukupno 480 kuna. Pokrenuli su ovrhu...
Vidi originalni članak

Smiljana Srnec dužna je HRT-u pretplatu za prijamnik u kući u Novoj ulici u Palovcu za razdoblje od siječnja do lipnja 2019., ukupno 480 kuna.

Hrvatska radiotelevizija podnijela je ovršni prijedlog protiv Smiljane Srnec, najpoznatije optuženice u Hrvatskoj, kojoj se na Županijskom sudu u Varaždinu sudi za ubojstvo sestre Jasmine Dominić, čije je tijelo nakon 19 godina pronađeno u zamrzivaču u kući u Palovcu u veljači prošle godine.

Podsjetimo, Srnec čeka nastavak suđenja za ubojstvo. Njen odvjetnik uložio je žalbu Vrhovnom sudu na rješenje Županijskog suda vezano uz zakonitost dokaza tijekom pretresa i očevida na dan pronalaska tijela u zamrzivaču. Kad Vrhovni sud donese odluku, Smiljana Srnec će početi iznositi obranu, ali ne zna se hoće li i ona svjedočiti.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • patagonija1 03.03.2020.

    I to joj je kao otegotna okolnost ? Pa HRT 1-5 vec desetljecima svima nama duguje.

  • darioth 02.03.2020.

    Nije znala da treba zamrznut pretplatu dok je u zatvoru

  • 02.03.2020.

    Jaka vjest ja mislim da bi joj trebalo dati dozivotnu za neplacanje preplete to je stvarno strasno ajd ti ne plati preplatu

Komentiraj...
Vidi sve komentare