To je to što me zanima!

Smješka se non-stop: Dječak (2) je prvi put čuo majčin glas

Maleni Ryan odmah je počeo hihotati, a fotografije koje su snimljene nekoliko sati kasnije dok se igra kod kuće pokazuju da se čitavo vrijeme nije prestao smiješiti
Vidi originalni članak

Od trenutka kada je dječaćić zahvaljujući aparatu prvi puta čuo majčin glas, nije skidao osmjeh s lica. Jennifer Colson Aprea iz Kalifornije objavila je dirljivi video svojeg dvogodišnjaka nakon što mu je ugrađen slušni aparatić. 

Maleni Ryan odmah je počeo hihotati, a fotografije na Facebooku, koje su snimljene nekoliko sati kasnije dok se igra kod kuće, pokazuju da se nije prestao smiješiti. 

- Svaka njegova igračka mu je kao nova. Čudesno je kako se njegovo lice ozari na svaki zvuk. Ovo je tako sretan dan - napisala je Jennifer.

Ryan je rođen sa samo 25 tjedana. Prvih sedam mjeseci svojeg života proveo je na intenzivnoj njezi u inkubatoru. Zbog svega mu se slabije razvio vid i sluh, ali jedan je problem riješen. 

Ryanovi dani sada su puni smijeha i novih zvukova, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • lilyan 15.12.2014.

    najljepši komentar ovdje-ninab0912. neka i on i roditelji uživaju i postanimo svjesni šta su najveće vrijednosti u životu-prekrasna vijest u moru loših

  • ŽeljkaTroskot 15.12.2014.

    predivno

  • ninab0912 14.12.2014.

    prekrasno...najljepši zvuk...dječji osmijeh

Komentiraj...
Vidi sve komentare