To je to što me zanima!

Šmrkali kokain pa onda istukli dva policajca koji su ih vidjeli

Mladićima su oduzeli 0,1 gram kokaina no onda je počela prava frka. Kad su shvatili da su uhvaćeni, opirali su se uhićenju, a 19-godišnjak je policajcima čak ponudio i mito
Vidi originalni članak

Policajci su 19. travnja oko 2,20 sati u središtu Slavonskog Broda zatekli 19-godišnjaka i 22-godišnjaka kako šmrču kokain. Osim što su oni konzumirali drogu, ponudili su je i dvojici policajaca koji su tu noć svoj posao obavljali u civilu. 

Mladićima su oduzeli 0,1 gram kokaina no onda je počela prava frka. Kad su shvatili da su uhvaćeni, opirali su se uhićenju, a 19-godišnjak je policajcima čak ponudio i mito. Shvativši da im to neće proći, počeli su bježati.

Policajci su ih sustigli, ali tada se pojavio 44-godišnjak koji je nasrnuo na policajca i tako mladiću (19) osigurao priliku za bijeg.

Policajac se oslobodio i nastavio trčati za osumnjičenicima koji su ponovno uhvaćeni.

No, tu nije bio kraj, jer su dečki postali još agresivniji i počeli tući policajce. Lakše su ozlijeđena obojica policajaca i 22-godišnjak, rekla je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Nakon svega, sva trojica muškaraca, 19-godišnjak, 22- godišnjak i 44- godišnjak su dovedeni u Policijsku postaju na krim istraživanje i protiv njih su podnesene kaznene prijave.
 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Moriento Fernandes 27.02.2021.

    Eh taj Sl.Brod...Texas bio Texas ostao.....

  • 24.04.2019.

    0,1 gram koke ha , ha ha

  • nijetebriga 23.04.2019.

    44-godisnji diler je zavrsio tamo gdje i junki's..

Komentiraj...
Vidi sve komentare