Šmrkali kokain pa onda istukli dva policajca koji su ih vidjeli | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 56

Šmrkali kokain pa onda istukli dva policajca koji su ih vidjeli

Mladićima su oduzeli 0,1 gram kokaina no onda je počela prava frka. Kad su shvatili da su uhvaćeni, opirali su se uhićenju, a 19-godišnjak je policajcima čak ponudio i mito

VIDEO

Policajci su 19. travnja oko 2,20 sati u središtu Slavonskog Broda zatekli 19-godišnjaka i 22-godišnjaka kako šmrču kokain. Osim što su oni konzumirali drogu, ponudili su je i dvojici policajaca koji su tu noć svoj posao obavljali u civilu. 

Mladićima su oduzeli 0,1 gram kokaina no onda je počela prava frka. Kad su shvatili da su uhvaćeni, opirali su se uhićenju, a 19-godišnjak je policajcima čak ponudio i mito. Shvativši da im to neće proći, počeli su bježati.

Policajci su ih sustigli, ali tada se pojavio 44-godišnjak koji je nasrnuo na policajca i tako mladiću (19) osigurao priliku za bijeg.

Policajac se oslobodio i nastavio trčati za osumnjičenicima koji su ponovno uhvaćeni.

No, tu nije bio kraj, jer su dečki postali još agresivniji i počeli tući policajce. Lakše su ozlijeđena obojica policajaca i 22-godišnjak, rekla je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Nakon svega, sva trojica muškaraca, 19-godišnjak, 22- godišnjak i 44- godišnjak su dovedeni u Policijsku postaju na krim istraživanje i protiv njih su podnesene kaznene prijave.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 56

VIDEO

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika
ŠOK U ZAGREBAČKOJ BOLNICI

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika

Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji i šest dana po otpustu iz Bolnice, dovezeno bez vitalnih funkcija, odgovorili su nam iz KB Sveti Duh

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...
VIDEO: DRAMA U ZAGREBU

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...

Na radilištu u Podsljemenu spašavali su muškarce koji su ostali zatrpani. Jedan muškarac ima ozljedu ruke, a drugi ima višestruke ozljede i prijelome, neslužbeno doznajemo.
VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'

VODICE - Oko tri ujutro čuli smo pucnjavu u klubu u Vodicama, javlja nam čitateljica. Dodaje kako su svi u panici krenuli prema izlazu. - Kad smo pobjegli iz kluba, otišli smo u ulicu iza njega, kako bi se sakrili. Pored nas je prošao čovjek s krvavim mrljama po vratu i majici - govori čitateljica. Policija nam je potvrdila da je sinoć došlo do fizičkog obračuna u Vodicama te da su izvidi u tijeku.