Obavijesti

News

Komentari 56

Šmrkali kokain pa onda istukli dva policajca koji su ih vidjeli

Mladićima su oduzeli 0,1 gram kokaina no onda je počela prava frka. Kad su shvatili da su uhvaćeni, opirali su se uhićenju, a 19-godišnjak je policajcima čak ponudio i mito

VIDEO

Policajci su 19. travnja oko 2,20 sati u središtu Slavonskog Broda zatekli 19-godišnjaka i 22-godišnjaka kako šmrču kokain. Osim što su oni konzumirali drogu, ponudili su je i dvojici policajaca koji su tu noć svoj posao obavljali u civilu. 

Mladićima su oduzeli 0,1 gram kokaina no onda je počela prava frka. Kad su shvatili da su uhvaćeni, opirali su se uhićenju, a 19-godišnjak je policajcima čak ponudio i mito. Shvativši da im to neće proći, počeli su bježati.

Policajci su ih sustigli, ali tada se pojavio 44-godišnjak koji je nasrnuo na policajca i tako mladiću (19) osigurao priliku za bijeg.

Policajac se oslobodio i nastavio trčati za osumnjičenicima koji su ponovno uhvaćeni.

No, tu nije bio kraj, jer su dečki postali još agresivniji i počeli tući policajce. Lakše su ozlijeđena obojica policajaca i 22-godišnjak, rekla je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Nakon svega, sva trojica muškaraca, 19-godišnjak, 22- godišnjak i 44- godišnjak su dovedeni u Policijsku postaju na krim istraživanje i protiv njih su podnesene kaznene prijave.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature