To je to što me zanima!

Smršavio 110 kilograma: Sad imam energije i sretniji sam

Iako sam se godinama šalio oko svoje debljine nije mi baš bilo svejedno i brinuo sam se za svoje zdravlje, priznaje Thomas koji je imao 195, a sad ima 85 kilograma
Vidi originalni članak

Thomas McIntyre (43) iz Sjeverne Irske bio je težak 195 kilograma na visinu od 188 centimetara. 

- Iako sam se godinama šalio oko svoje debljine nije mi baš bilo svejedno i brinuo sam se za svoje zdravlje. Brinuo sam se sve više i više i počeo sam razmišljati o svojoj smrtnosti. Kako bi se utješio, puno sam jeo - kaže Thomas. Pretio je bio više od 20 godina. 

- U dvadesetima sam se prestao baviti nogometom no i dalje sam jeo brzu hranu. Morao sam kupovati sve veću i veću odjeću. Za vjenčanje, prije pet godina, sam potajno naručio veće odijelo, za svaki slučaj. Veličina je bila 8XL - kaže Thomas. Dodaje kako mu je debljina bila teret.

Budući je veliki ljubitelj nogometa i često ide na utakmice, počeo je zapinjati u vratima na ulasku u stadion. Odlučio se na dijetu. Smršavio je 110 kilograma i s veličine 8XL došao na M, piše Heraldscotland.  

- Prije nego sam otišao na dijetu nisam imao energije. Cijele dane sam samo sjedio u fotelji. Sad mi je sve puno lakše i puno sam sretniji. Ako imamo sreće, postat ćemo roditelji  i bit ću aktivan otac kao što sam to uvijek htio - kaže Thomas koji sad ima 85 kilograma.   

Idi na 24sata

Komentari 45

  • wsad 04.08.2013.

    Svaka cast covijeku. Samo neznam sta je ljudima u glavi da uopce naprave od sebe ovo sto je on napravio mislim na ovih 200kg sto je imao . A ovaj je jos mila majka kakvih ima sa preko 250 a najbolje su mi emisije o njima stalno nesto placu i samo bi da ih se sažaljeva a kile bi željeli skinuti doma na kauču , a valjda shvate da su predebeli tek kad ne mogu proci kroz vrata.

  • Ahileja 03.08.2013.

    Nešto s vagom nije u redu ili je to slika prije mršavljenja.

  • mittens 03.08.2013.

    Frajer je bio širi od deve a kaj je ta curka mvidla u njemu?pa nije tak loša ona..

Komentiraj...
Vidi sve komentare