To je to što me zanima!

Smrt mladića u zatvoru u Puli: Sada je osumnjičen i peti čuvar

Bojan Bešić je prije 15 mjeseci stradao u pulskom zatvoru u posebnoj zatvorskoj prostoriji. Zapalio je izolacijsku oblogu od spužve i poginuo. Za njegovu smrt osumnjičili su petoricu čuvara
Vidi originalni članak

Bojan Bešić je prije 15 mjeseci stradao u pulskom zatvoru, preminuo je uslijed trovanja  ugljikovim monoksidom u posebnoj zatvorskoj prostoriji, takozvanoj gumenjači u koju je prošvercao upaljač.

Zapalio je izolacijsku oblogu od spužve i poginuo. Prije gotovo godinu dana pokrenuta je istraga protiv dvojice pravosudnih policajaca starih 30 i 37 godina, a pet mjeseci kasnije protiv još dvojice muškaraca, starih 48 i 50 godina. U zadnjem rješenju je kao petoosumnjičeni naveden i muškarac (45), piše Glas Istre.

Muškarac (45) je kobnog dana radio kao ispomoć u uredu voditelja Odjela osiguranja. Prema rješenju Odvjetništva on nije obavio temeljitu pretragu zatvorenika, njegove odjeće i obuće te mu je promaknulo da je Bojan imao upaljač.

Protiv muškarca starih 48 i 50 godina istraga je pokrenuta jer se sumnja da nisu odredili i rasporedili službenika Odjela osiguranja na videonadzor da bi pratili situaciju u gumenjači. Muškarac (48) je kao voditelj osiguranja pulskog zatvora naredio smještaj Bojana Bešića u posebno osiguranu prostoriju, a muškarac (50) je bio samostalni nadzornik pravosudne policije. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • mangup@dj 19.02.2017.

    Što je tražio to je i dobijo ne treba ga žalit

  • MAJA-MAGDALENA 19.02.2017.

    Tako se izvrsavaji smrzne interne kazne kod nas

  • n.i.k.s.a. 19.02.2017.

    Mladic stradao... pa vi novinari zbilja nemate granica... koja patetika da bi prodali pricu... jedino tko je tu stradao su ovih pet cuvara i njihove obitelji, a ne umno poremecen kriminalac koji je... btw... sam sebe zapalio. Sram vas moze bit. Licemjerje ovog naseg drustva je neograniceno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare