To je to što me zanima!

Smrt na cestama: U nesreći kod Svetog Ivana Zeline jedan poginuli, dvoje lakše ozlijeđeno

Prema prvim policijski informacijama nesreća se dogodila oko 8,20 sati kada je u naselju Tomaševec došlo do slijetanja vozila s kolnika.
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se u utorak ujutro dogodila kod Svetog Ivana Zeline jedna je osoba poginula, a dvije su lakše ozlijeđene, doznaje se u policiji.

Prema prvim policijski informacijama nesreća se dogodila oko 8,20 sati kada je u naselju Tomaševec došlo do slijetanja vozila s kolnika.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Horor kod Zadra: Tinejdžer s Mercedesom nije stao na STOP, usmrtio dvojicu mladića u Fiatu

Na mjestu nesreće u tijeku je očevid nakon kojega će biti poznato više pojedinosti, kao i uzrok slijetanja vozila, a promet se odvija obilaznim pravcima.

Podsjetimo, na hrvatskim se cestama u zadnja dva dana nižu teške prometne nesreće, mnoge od njih završile su i tragično za sudionike. U nekoliko nesreća u ponedjeljak je čak troje ljudi smrtno stradalo. 

PROMETNE DILJEM ZEMLJE Crni dani na hrvatskim cestama: U nesrećama poginulo četvero ljudi, a šestero je ozlijeđenih

Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • digić 20.04.2021.

    Policije nema tam gde treba ja ne vužgam na svom starom smeču od auta svetla po danu kaj je suludi zakon kazne me sa 400 kn a drugi se voze napljugani i bez šare i nikom niš to je tak u našoj dragoj domovini a kad se dogodi prometna nezgoda onda direktori nuklearne fizike pričaju na tv bedarije.

  • duš man 20.04.2021.

    .... strašno.... svakog dana pk 3-4 takva slučaja... jedan se sa 180 zabio negdje, na zalost prenosio je i svoju smrt uživo preko jubito kanala...😐😣

  • Papapepi 20.04.2021.

    RIP

Komentiraj...
Vidi sve komentare