To je to što me zanima!

Smrt u Sisku: Udario u stup, automobil je potpuno smrskan

U utorak rano ujutro poginuo je vozač (22) u sisačkom prigradskom naselju Novo Selo Palanječko. On je izgubivši nadzor nad automobilom, te se zabio u betonski stup javne rasvjete
Vidi originalni članak

U sisačkom prigradskom naselju Novo Selo Palanječko, u utorak oko 4.15 sati, poginuo je vozač (22) automobila. On je, vozeći Peugeot 206 Kutinskom cestom iz smjera Siska prema Kutini, u jednom trenutku izgubio kontrolu nad automobilom, te je snažno udario u betonski stup javne rasvjete. Od siline udarca stup je pukao i pao preko vozila.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

O kakvom udarcu je bila riječ najbolje pokazuju fotografije s mjesta nesreće. Automobil je potpuno smrskan i neprepoznatljiv. Kako se doznaje, tijelo vozača iz smrskanog vozila izvlačili su vatrogasci. 

Vozač je na mjestu događaja preminuo, a radi obavljanja očevida cesta D-36 Kutina - Zagreb je od 4.43 do 6.55 sati na mjestu nesreće bila zatvorena za sav promet.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 186

  • ubi.se.od.posla 02.03.2017.

    Dan prije rođendana ,meni vise izgleda kao samoubojstvo...mali je inače bio problematik,nesređeni obiteljski odnosi,malo ovo malo ono...svejedno zao mi je mladog života.strašno!

  • user_115617 01.03.2017.

    Komentari su vam očajni. Poginuo JE mlad dečko ,koji nije to zaslužio koliko god vozio,a još manje ovakve komentare . Sjetili se ovdje svi matori da objasne kako se vozi i šta.....ma dajte molim vas vi ste bili andjeli?Nikad se niste požurili,niste stisli gas,zivite po svim pisanim pravilima....nije istina.Ne pravite se pametni i imajte ljudskosti.Jedan mladi život je odnesen ,zar je bitno tko je kriv? SAUCESCE OBITELJI

  • Crobex 01.03.2017.

    Nema veze, Poravna se pokita, nova hauba i vozi dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare