To je to što me zanima!

Snajperist pucao iz ljubomore: 'Oni voze dobre automobile...'

Miloš Marić (30) iz Novog Sada pucao je po kućama i automobilima svojih susjeda. Policiji je rekao da je bio na njih ljubomoran jer imaju sve, a on nema ni posao
Vidi originalni članak

Miloš Marić (30), snajperist iz Petrovaradina rekao je policiji da je po kućama i automobilima svojih susjeda pucao jer je bio ljubomoran na njihov lagodni život.

- Gledao sam kuće susjeda i kako voze dobre automobile i imaju sve što im je potrebno, a ja nemam ni običan posao - rekao je Marić policiji. Marić je uhićen u petak. Noćima je držao u strahu mještane Petrovaradina u Novom Sadu. Izrešetao je pet kuća i dva automobila. 

Nekoliko metaka je završilo u sobama kuća no srećom nitko nije ozlijeđen. Marić je postao sumnjiv susjedu u čiju je kuću ispaljeno ukupno 11 metaka, a jedan od metaka je proletio pored njegove supruge. Policija je po dojavi susjeda pretražila Marićev dom. Našli su automatsku pušku, pištolj, dvije bombe te metke različitog kalibra, piše Blic.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • trbuško 24.03.2015.

    kako mi je ovo sve nekako čudno,kako to da niko ne vidi svog susjeda dok radi od jutra do sutra,kako se pati,pa da mu priđe i pomogne u poslu?svi vide kad sjede u auto,kad mu dođu neki prijetelji i napravi roštiljadu ili njegovu kuću koju si je manje više možda sam sa svoim radom napravio i uljepšo! imao sam takve slične preko puta nikada me nisu vidjeli kad sam danima do ponoći na mješalici i pod svjetlom radim,ali zato uredno vide kad dođe neko ili subotu popodne i nedelju kad odmaram ili zapalim roštilj,ah lako je vama.

  • hadred18 23.03.2015.

    Ne bi ga trebalo liječiti nego izolirati u samicu, ili ga jednostavno odstraniti jer lijekovi samo odgađaju to stanje, i pitanje vremene će biti kada će nekoga ubiti.

  • _l_ 23.03.2015.

    ako ne može pogodit kuću, i to susjedovu, koja mu je blizu, bez snajpera onda je stvarno papak

Komentiraj...
Vidi sve komentare