To je to što me zanima!

Snažna eksplozija u Zagrebu, oštećen poslovni prostor i auto

Policija je ubrzo došla i zatvorila dio ceste. Navodno je čovjek u crnom sa šiltericom postavio eksploziv i otrčao dalje, rekla nam je čitateljica. Eksplozija je bila nešto prije 4 sata na Trešnjevci
Vidi originalni članak

Snažna eksplozija jutros u 3.45 sati u Ulici Božidara Adžije probudila je stanovnike zagrebačke Trešnjevke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema prvim informacijama, oštećeno je nekoliko prozora poslovnih prostora i automobil marke Opel Vivaro zagrebačkih oznaka u vlasništvu poduzeća iz Zagreba. 

- Policija je ubrzo došla i zatvorila dio ceste. Navodno je čovjek u crnome sa šiltericom postavio eksploziv i otrčao dalje. Nakon eksplozije se osjetio miris baruta u zraku, vidio se dim ispred zgrade te su po cesti još uvijek ostatci eksplozije - rekla nam je čitateljica koja nam je poslala fotografije.

Kako doznajemo, policji nitko prije eksplozije nije prijavio prijetnje. 

U eksploziji nije bilo ozlijeđenih, a očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • CIckamicka 07.08.2018.

    Olala. Prasnula Skarica ko kokica. Nije ni cudo sta je sve ljudima cinila. Ovo joj je vjerojatno upozorenje samo. Ja se tam nebi vracala...

  • TruemanCapote 07.08.2018.

    Nakon nekoliko članaka o dotičnoj vlasnici objekta u kojem se vježba autogeni trening i iz kojeg je izašlo puno prljavog veša, nakon intervjua vlasnice u kojem okrivljuje Šaku sa Srednjaka da je sa ženom radio nepodopštine zbog kojih je na sudu u roku 24 sata eksplozija pred dotičnom adresom. Jedino je problem što se ovakvo podmetanje eksploziva dokazuje kod nas taško ili nikako.

  • rokow 07.08.2018.

    Izgleda da je osel pusti goluba, da se čuje da i on postoji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare