To je to što me zanima!

Snijeg dolazi čak i u Dalmaciju, a onda slijede debeli 'minusi'...

Jutarnje temperature u Dalmaciji i Primorju posvuda će ići do šest stupnjeva ispod ništice, a dnevni maksimalci neće prelaziti dva stupnja. Zbog bure će se činiti da je i hladnije
Vidi originalni članak

Na kopnu se sutra očekuje postupan prestanak snijega i djelomično razvedravanje, a u nedjelju bi snijega opet moglo biti u gorju i unutrašnjosti Dalmacije. Od nedjelje će biti osjetno hladnije, uz mogućnost mjestimičnih naleta snijega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Početkom idućeg tjedna, zbog jačanja sibirske anticiklone, kopno očekuje suho vrijeme, ali uz vrlo niske temperature koje bi se u jutarnjim satima mogle spuštati i do minus 20 stupnjeva, pogotovo na kopnu. Tako niske temperature trajat će veći dio idućeg tjedna pa će u krajevima u kojima je prethodno palo mnogo snijega biti nezgodne poledice.

DEBELI MINUSI I U DALMACIJI Ovo nije šala: U Zagrebu će biti -19, u Glini čak -20 stupnjeva!

Najhladniji gradovi bit će Zagreb, Glina, Slavonski Brod, Gospić i Vukovar.

U subotu će na moru biti djelomice sunčano i uglavnom suho.

Od nedjelje bi susnježice i snijega moglo biti i u Dalmaciji i na otocima. Bit će vjetrovito s jakom i olujnom burom, podno Velebita i orkanskom.

Imate sličnu priču? Javite se!

Tako će novi tjedan i na moru početi u minusu. Jutarnje temperature u Dalmaciji i Primorju posvuda će ići do šest stupnjeva ispod ništice, a dnevni maksimalci neće prelaziti dva stupnja. Puhat će i bura pa će se činiti da je još hladnije. Tek će u četvrtak okrenuti na kišu, a zapuhat će jugo. Temperature će naglo skočiti na 10 do 15 stupnjeva.

ZATRPAN SNIJEGOM HGSS nepokretnom muškarcu kod Gračaca donio hranu i drva

Svoju pomoć u borbi s vremenskim neprilikama jučer je ponudio i MORH. Rekli su kako je u ovom trenutku 1000 vojnika sa strojevima spremno izaći na teren. Ako bude potrebe, broj vojnika mogu i povećati.

DOŽIVJELI PEH ZA PEHOM Vlakovi zapeli u Lici: 'Nanosi snijega bili su veći od 2 metra'

U Zavodu za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije dosad su intervenirali pet puta zbog ozljeda nastalih zbog vremenskih neprilika.     

Idi na 24sata

Komentari 182

  • 23.02.2018.

    zima zima e pa šta ako je zima nije lav

  • Antares777 23.02.2018.

    pa dobro više, jeste li vi normalni, kako će ljudi raditi i odraditi što treba, kad stalno plašite smakom svijeta ako negdje krenu, da ne smijemo iz kuće na cestu.... a oko mene mir, ni kiša ne pada.... a ovi iz Siska na prosvjede dolaze, kako su oni prošli, a ja ne mogu do Zagreba.... jer eto vojska raskrčuje što autoput, bem vas lude

  • black_cat 23.02.2018.

    kada čujem ove apokaliptične najave za minuse i snijeg, uhvati me smijeh....sijanje bezpotrebne paranoje eto šta su novinari danas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare