To je to što me zanima!

Snimateljica koja je izbjeglice tukla bliska desnim radikalima

Petra László je nogom udarila mlađu Sirijku, koja je bježala pred policijom u blizini srpske granice. Na drugoj se snimci vidi kako postavlja nogu starijem Sirijcu
Vidi originalni članak

Petra László, mađarska snimateljica koja je nogama udarala izbjeglice, dobila je otkaz, a protiv nje bi uskoro mogla biti podignuta tužbu za nasilje. Ona je radila za mađarsku N1 televiziju, a lokalni mediji navode da je bliska desnim radikalima Jobbik, piše Daily Mail.

- Učinili smo ono što smo morali u ovoj situaciji. Ne razumijemo kako se to moglo dogoditi, to je šokantno i neprihvatljivo - rekao je Szabolcs Kisberk, glavni urednik televizije nakon što su šokantne snimke napada na izbjeglice zgrozile javnost.  

 László je prvo nogom udarila nekoliko izbjeglica, među njima i jednu mlađu Sirijku, koje su bježale pred policijom u blizini srpske granice. Na drugoj se snimci pak vidi kako postavlja nogu starijem Sirijcu koji u ruci nosi dijete.  Čovjek je s djetetom pao na livadu, a László je sve smireno snimala.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • ludakvanca 10.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Oldman Surehand 10.09.2015.

    Vi koji toliko napadate ovu snimateljicu, bilo bi Vam bolje da se oslobodite histerije i da se malo zamislite. Prvo. Nikome nije pala dlaka s glave, a kamoli da se ogrebao pa da se zacrvenila krv. Nikome. Od dede pa do male djevojčice (koja je usput vješto preskočila). Drugo. Žena brani svoju domovinu. Do bježanja je došlo jer je policija željela napraviti reda. Žena je pomagala policiji u uvođenju reda. Gdje ima toga da se može proći cijela Europa ignorirajući sve granične kontrole? Treće, ispričavam se na ponavljanju, ovo je tipičan slučaj kukavičjeg jaja. Planirana islamizacija Europe s uvođenjem šerijatskih zakona i istiskivanjem domaćeg stanovništva i domaćih običaja. Bilo da je riječ o slobodnom izboru religije ili izboru ateizma. Pogledajte stanje u Francuskoj, Engleskoj, Njemačkoj, Švedskoj... Postoje samo islamske zone gdje vrijede paralelni zakoni, gdje se vodi paralelna ekonomija i gdje domaćini nemaju što tražiti i čak se niti ne smiju miješati u njihovu "autonomiju". I sve se to događa pod krinkom demokracije, civilizacije i suosjećanja s napaćenim narodom. Mađari su se s nama stoljećima borili protiv otomanske najezde. Zato ne osuđujte ovu hrabru ženu koja im je odlučila stati na put. I mi bismo se trebali zamisliti. I naši političari koji se ne usude proturiječiti slijepim i usnulim europskim birokratima. Kad se oni probude, bit će prekasno. Mislim da ste previše gledali turske sapunice na Novoj TV i RTL-u. Od Šeherezade, preko Sulejmana pa na dalje pa sada mislite kako su svi oni lijepi i dragi. Pa i glumac Halit Ergenc, "Sulejman" je protestirao protiv turske vlade. Ne zaboravite višestoljetnu tursku dominaciju na ovim prostorima.

  • ritabeluga 10.09.2015.

    a da kome će biti bliska....ovo je sramotno ponašanje..još žena...grozno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare