To je to što me zanima!

Snimio jaku crvenu svjetlost u oceanu: 'Zastrašujuće i jezivo'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Danski pilot snimio je neobičnu crvenu svjetlost u Tihom oceanu koja je nastala 20 minuta nakon što je nešto nalik munji udarilo u more. Izvor svjetlosti je nepoznat
Vidi originalni članak

Danski pilot JPC van Heijst i njegov kopilot su na letu iz Hong Konga za Anchorage ugledali neobičnu crvenu svjetlost u oceanu. Nakon pet sati leta u Boeingu 747, u blizini ruskog poluotoka Kamčatke ugledali su nešto nalik munji koja je s neba sletjela u more. Nakon 20 minuta iz mora se vidjela jarka narančasto crvena svjetlost. 

Pilot je sve snimio jer u to vrijeme nebo je bilo vedro i nije bilo vremenskih uvjeta za stvaranje munja.

'Bila je to jedna od najjezivijih stvari koje sam vidio'

 - Bila je to jedna od najjezivijih stvari koje sam vidio u svojoj karijeri pilota. Kako smo se približavali svjetlosti, tako je počela osvjetljivati oblake i cijeli nebeski svod nad nama. Ispod nas je bilo nešto zastrašujuće narančaste boje, a riječ je o području gdje ne bi trebalo biti ničega osim vode - izjavio je pilot, a prenosi Daily Mail.  

Erupcija podvodnog vulkana?

Pilot smatra da je jedino racionalno objašnjenje za ovaj slučaj podvodni vulkan koji je možda eruptirao. Cijeli slučaj je prijavljen kontroli leta i čekaju se rezultati istrage.

Idi na 24sata

Komentari 198

  • Slavonka52 28.08.2014.

    Ajme sta je minusa. Kako vam nije smjesno stalno udarat minuse?

  • black_cat 28.08.2014.

    ako ga se dočepaju Ameri..sad će pilota proglasiti ludim..oduzet mu dozvolu, smjestiti u neki sanatorij i kljukati pilsevima i isprati mozak

  • evets 27.08.2014.

    Sve je to od loseg vina!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare