To je to što me zanima!

Snimio liječnike dok je bio na operaciji, snimka ga šokirala...

Muškarcu iz Virginije dok je obavljao kolonoskopiju pod anestezijom slučajno je ostalo upaljeno snimanje na mobitelu. Kad je preslušao snimku tužio je bolnicu
Vidi originalni članak

Sud je muškarcu iz Virginije odredio odšetu od 500.000 dolara jer su mu liječnici u travnju 2013. godine dok je obavljao kolonoskopiju pod anestezijom napravili nevjerojatnu stvar koja ga je toliko šokirala i zaboljela da nije mogao danima doći k sebi. Naime, prije nego su ga uspavali on je snimao liječnikove upute koje treba slijediti nakon kolonoskopije, piše Daily News. No, u međuvremenu je zaboravio ugasiti snimanje. 

Tako je snimio razgovor anesteziologinje i njezinog asistenta. Kad je preslušao snimku ostao je zaprepašten. Uvrede na njegov račun "pljuštale su na sve strane".

- Nakon pet minuta razgovora s tobom prije operacije htjela sam te udariti u lice - čuje se glas anesteziologinje dr. Tiffany Ingham na snimci. Nakon toga ona govori svom asistentu neka ne dira osip na ruci muškarca jer bi mogao pokupiti sifilis, a kazala je još da mu je taj osip vjerojatno "ebola na penisu" ili "tuberkoloza na penisu". 

Netko od osoblja čak je pacijenta nazvao "retardiranim", a raspravljalo se o tome je li on gay. 

Na to je dr. Ingham rekla da poznaje homoseksualce koji imaju više muškosti od pacijenta kojem su se čak rugali i da ima hemeroide iako ih nije imao.

Muškarac je, naravno, bez ikakvih problema dobio slučaj na sudu.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • CrnnaKitty 25.06.2015.

    Posto i ja radim sa ljudima morma priznati da jos nisam dosegla taj nivo da ja budem veci gad od covjeka koji moze upilati... I to te upila sa tako nekim glupim stvarima,pitanjima ,toliko da iz tebe iscrpi svaki atomcic snage... tako da dok ne cujem snimku i sama ne procjenim u kojem kontekstu je pricano ne bih osudivala doktore...

  • _________ 25.06.2015.

    ah, imala sam i ja situacija gdje me liječnica u domu zdravlja svaki put kad se skinem ponižavala zbog kilograma, tipa kad se mislim udebljati, žgoljava, kaj novce za hranu trošim na šminku i frizuru, kosti mi vire, jesam li pobjegla iz logora, u tim godinama moram imati više kilograma i sl, a žena je mlađa koju godinu od mene i ima nekih 150 kg valjda, a ja sam mršavica ali daaaaleko od anoreksije, pa sam je zamjenila drugom koja je u suprotnoj smjeni i u hodniku je srela poslije pa joj fino objasnila da je njoj vrijeme za skidanje kila jer nije primjer pacijentima... sad mi je žao što i ja nisam snimila mobitelom koji njen šaljivi komentar! to se događalo u izravnoj komunikaciji, a mogu misliti što se događa na operacijama onda! naravno, čast izuzecima jer ih ima!

  • kraljTrpimir0 24.06.2015.

    sjedio sam jednom prilikom u busu kad su dva mlada doktora pricali ali vise je to bilo ruganje kako slikaju pacijente prilikom operacije i kako sheraju te slike na face-u i umirali su od smijeha. Da ne pricam kakvi su sve komentari padali. Bilo je nevjerovatno za slusati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare