To je to što me zanima!

Snimio svoj pad s motora pri 110 na sat, ozlijedio samo ego

Vozač motocikla lakše se ozlijedio u padu s motora koji je sam snimio. Iako se na snimci na vrijeme vidi automobil ispred njega, motociklist nije dobro reagirao...
Vidi originalni članak

Amerikanac s Floride snimio je svoj nevjerojatan pad s motora. Prošao je samo s lakšim ozljedama i bez slomljenih kostiju zahvaljujući kacigi i ruksaku na leđima koji je ublažio pad. 

Snimku je objavio na YouTubeu. Vidi se kako sjeda na motor i vozi se gotovo praznom cestom. Ispred njega u daljini se vidi automobil, ali motociklist ne reagira iako se čini da ima dovoljno vremena. Prekasno je počeo kočiti i udario je u njega. Nakon udarca motor ostaje u daljini, a motociklist na automobilu. 

Vozač Camara vozio je još nekoliko metara prije nego što je stao i došao provjeriti u kakvom je stanju motociklist. 

- Mislim da mi je noga slomljena - čuje se motociklist na snimci. Ipak prošao je samo s ozljedom ega.

- Bio sam u bolnici i  ništa nisam slomio. Šepao sam tjedan dana i to je bilo to - napisao je i objasnio kako nije pratio cestu već je gledao s desne strane. 

- Kada sam ga vidio bilo je prekasno da kočim, a nisam ga stigao ni obići. Otišao sam desno i nadao se najboljem. Čudo je da sam preživio nesreću i udarac pri brzini od 110 km/h - rekao je. 

YouTube korisnici ne vjeruju njegovoj priči već misle da je to samo isprika loše vožnje. Ipak, i sam motociklist priznaje kako su dani na dva kotača iza njega. Kupuje automobil. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • sniper1212 01.08.2013.

    treba si kupiti zescu pilu

  • jalest 25.07.2013.

    ma vozim i ja motor sve mi se cini koda je namjerno udaria u auto jedino ako mu je prvi put da je sia na motor onda ni ja tad nisam zna pri vecoj brzini motat mislim lezat itd.al ovo je bas budaletina

  • mima38 24.07.2013.

    da to nije onaj manijak iz parka sto napada studentice ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare