To je to što me zanima!

Snimio ubojstvo: Policajci su ispalili 100 hitaca na muškarca

Muškarac iz Miami Beacha je ispričao kako je snimio policajce kako pucaju na auto mladića koji je prebrzo vozio. Kaže da su mu uzeli mogitel te su ga razbili
Vidi originalni članak

Narces Benoit iz Miami Beacha na Floridi prošlog tjedna je snimio kako su policajci upucali Raymonda Herissea (22), jer je prebrzo vozio automobil. Muškarac je ispričao kako su nakon ubojstva policajci primijetili njega kako ih snima, a u blizini mjesta zločina je bio skupa sa svojom djevojkom Erikom Davis. Policajci su mu naslonili pištolj na glavu, stavili mu lisice i uništili mobitel kojim je snimao ubojstvo.

Policija je izvijestila kako je Herisse prošlog tjedna divljao ulicama Miami Beacha. Navodno je udarao druge automobile, vozio je pijan te je udario jednog policajca prije nego su ga uspjeli zaustaviti. Prema njihovim navodima, imao je sa sobom i pištolj kojim je prijetio policiji prije nego su ga upucali. Na njegov automobil je 12 policajaca ispalilo oko 100 hitaca iz pištolja. Ubili su ga, a u pucnjavi je ozlijeđeno još četvero ljudi. 

Benoit je snimao cijelu situaciju iz svog auta, a kako je kazao, jedan policajac je skočio na njegov auto te mu je prislonio pištolj na glavu. Ispričao je kako još ima snimku jer je iz mobitela izvadio memorijsku karticu te ju je stavio u usta, prije nego mu je policajac razbio mobitel. Muškarac je kazao kako su policajci njega i njegovu curu tretirali kao kriminalce, a mobitele su razbijali svima koji su bili u blizini pucnjave.

Glasnogovornik lokalne policije je kazao kako ne može ništa reći jer je istraga slučaja još u tijeku, a nije bio na mjestu nesreće te ne zna što je sve bilo. Benoita i djevojku je policija te večeri ispitala u postaji te su ih pustili kući. Jutro nakon incidenta su policajci zaplijenili i kameru lokalne televizije, a nisu im objasnili zašto, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Pejo 09.06.2011.

    Prekrši pravila pa snosi posljedice.

  • 09.06.2011.

    Grijese i oni, samo su ljudi... Problem nastaje kad se takvo ponasanje policije ne sankcionira!

  • jureri 09.06.2011.

    da kod nas policija tako reagira za 6 mjeseci nebi bilo metka u cijeloj državi koliko takvih kretena koji divljaju po cesti ima kod nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare