To je to što me zanima!

Snimka iz Vrbovca: Tukli su se 10 sekundi, a onda minutu i pol zajedno tražili naočale po tlu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Onaj veći čovjek mlađem je gospodinu bacio naočale i pri potezanju majice potrgao lančić. Prvo je bilo žestoko, a onda su zajedno tražili oba predmeta, valjda je sve na kraju bilo okej, prepričava nam čitateljica
Vidi originalni članak

Pomalo komičan i istovremeno neugodan prizor dočekao je našu čitateljicu u utorak oko 19.30 u Vrbovcu, koja je svjedočila tučnjavi dvojice muškaraca, kako bi par trenutaka kasnije ti momci zajednički tražili naočale i lančić koji je mlađi muškarac izgubio.

POGLEDAJTE VIDEO: Tučnjava u Vrbovcu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sigurno neću izlaziti iz auta dok se oni mlate, pa sam ostala unutra pratiti tijek događaja. Jedna žena je izašla, neki ljudi gledali su s dvorišta, a nakon što su se prestali mlatiti pitala ih je jesu li dobro - počela je čitateljica prepričavati isprva dosta neugodne prizore.

No, čini se da se dvojac ubrzo pomirio, jer su nedugo nakon zajedno tražili stvari koje su im ispale. Točnije, naočale i lančić.

OČEVID JE U TIJEKU VIDEO Opet tuča na semaforu, ovaj put u Ivanić Gradu: 4 muškarca potukla se na cesti

- Kad su se počeli tući, deblji čovjek mlađem je gospodinu bacio naočale i potrgao mu je lančić kad mu je potegnuo majicu. Lančić je odskočio na šljunak desno, samo što to oni nisu vidjeli pa su ga krenuli tražiti. Prvo su tražili naočale, a onda lančić. Najprije je bilo žestoko, a onda je sve očito ispalo okej - kaže čitateljica.

Iz PU zagrebačke rekli su nam kako nisu zaprimili dojavu o navednom odnosno da nije zatražena intervencija policije, ali da imaju saznanja o dogođaju te će provesti kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili sve okolnosti.

INCIDENT NA AERODROMU Dara Bubamara se potukla s muškarcem: 'Udarala ga je šakama, torbom, grebala ga'

Naime, kako dodaje čitateljica, radi se o ulici Celine gdje već nekoliko mjeseci traju radovi, pa se vozači stalno moraju mimoilaziti pa se praktički dodiruju retrovizorima, ukoliko jedan od njih ne odluči propustiti drugog.

Kako objašnjava, nitko nikad ne želi autom prijeći na šljunčani dio, pa nerijetko nastanu sukobi.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • zirafa1 24.06.2022.

    Nisu trazili naocare vec lancic

  • necromancer 24.06.2022.

    pa nisu se tukli, koliko vidim ovaj u bijeloj majici je tukao, a ovaj veći je primao batine😂

  • neno8 24.06.2022.

    Nisu se mogli dogovorit tko će platit janjetinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare