To je to što me zanima!

Snimka iz Zagreba: Dvije žene zaustavile promet i potukle se

Dok su se njih dvije mlatile nasred ceste, neki vozači su ih pokušali zaobići. Zagrebačka policija kaže kako nije dobila dojavu o sudaru niti o sukobu na Slavonskoj aveniji u srijedu ujutro
Vidi originalni članak

Bio je zastoj, nisam znao što se događa, a onda sam vidio dvije žene kako se mlate nasred ceste. Tukle su se nekoliko minuta, rekao nam je čitatelj koji je poslao video.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Auti ih pokušali zaobići

Kaže kako je to bilo na Slavonskoj aveniji u Zagrebu u srijedu ujutro.

Dok su se žene tukle, iza njih je nastala kolona automobila. Neki vozači pokušali su ih zaobići, ali one se nisu na to obazirale.

Nije poznato jesu li se sukobile zbog nečega u prometu, ali u zagrebačkoj policiji kažu kako nisu dobili nikakvu dojavu o sudaru niti o sukobu na Slavonskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 274

  • 05.03.2020.

    Kako je lijepo biti novinar mozes blokirati otkljucati zabraniti glasati klikati pluseve do mile volje i sve rezirati po sopstvenoj zelji(urednika) i imati dobru placu..pa dobro to je ok ali tako ocito je cisto licemjerstvo ipak vi formirate javno mijenje i te kako lijevo bildanje misica Cica mica gotova prica No i narod je pametniji pa zna tko je tko Bogu hvala!

  • hostile1112 05.03.2020.

    A klosari ih samo zaobilaze. Umjesto da ih razdvoje, steraju u aute i omoguce normalan promet. Tu da covjek lezi na cesti, nitko nebi stao da intervenira, vec bi svi zaobilazili. Klosarcine

  • fzitnik284@gmail.com 05.03.2020.

    Jesi li VIDIO molim te?!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare