To je to što me zanima!

Snimka na kojoj zlostavlja dječaka ponovno na internetu

Samozvani kiropraktičar Ante Pavlović još je u zatvoru. Ne zna se tko je njegove uratke stavio na YouTube. Policija tvrdi da ju treba ukloniti administrator YouTubea
Vidi originalni članak

Iako se Ante Pavlović još nalazi u istražnom zatvoru u Karlovcu, snimka koja prikazuje kako na seansi zlostavlja dječaka (12) ponovno se pojavila na YouTubeu.

Zbog objavljenog videa, na kojem tuče i zlostavlja dječaka kojega mu ga je dječakov otac doveo tražeći da ga izliječi jer je “problematičan”, Pavlović je uhićen te se već dva tjedna nalazi u istražnom zatvoru

Navodno je na zahtjev Centra za nestalu i zlostavljanu djecu sporna snimka neprikladnog sadržaja već više puta uklanjana s internetskog servisa, no netko ju je stalno vraćao. Navodno su angažirali i stručnjake u SAD-u kako bi je uklonili, no ona je i danas dostupna na njihovoj stranici.

- Policija nema mogućnosti u sprječavanju, kao ni u uklanjanju snimke s navedene internetske stranice. Trebalo bi se javiti administratoru internetske stranice da se sporni sadržaj ukloni. Također, na stranici na kojoj se gleda snimka može se prigovoriti na neprikladan sadržaj - rekla je Senka Staroveški, službenica za odnose s javnošću PU karlovačke dodajući kako nisu imali nikakvih prijava vezanih uz postavljanje snimke, a isto tako po tom pitanju nisu postupali ni ranije. 

Podsjećamo, pučka pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić je, nakon što su ih zabrinuti građani obavijestili o Pavlovićevu videu na kojem mlati dječaka, zatražila hitnu intervenciju policije.

Idi na 24sata

Komentari 190

  • _l_ 05.12.2014.

    centrirao je on i administratora stranice www.YouTube.com

  • MoreMore 05.12.2014.

    Ja njega kužim, lud je i zabrijao je na nešto, ali ne kužim ove koji idu k njemu da ih "centrira".

  • 05.12.2014.

    njegov komentar "a šta ako sam ja isus, koji je ponovo došao?" ... pod hitno ga treba zatvoriti

Komentiraj...
Vidi sve komentare