To je to što me zanima!

Što je ovo, snovid 21?! Ameriku zatrpala snježna oluja, polugoli kauboj pleše, vani piju kavu

Neki su pozirali, neki vježbali, a jedan je polugoli kauboj odlučio u ponedjeljak ujutro zabaviti stanovnike New Yorka svirajući na ulicama, prenosi New York Post
Vidi originalni članak

Snježna oluja Orlena koja je ovih dana pogodila velik dio Amerike izazvala je kaos na ulicama, ali i pružila priliku stanovnicima da se zabave i ovjekovječe ove trenutke.  Neki su pozirali, neki vježbali, a jedan je polugoli kauboj odlučio u ponedjeljak ujutro zabaviti stanovnike New Yorka svirajući na ulicama, prenosi New York Post.

Obučen samo u bokserice i kaubojske čizme i šešir, ovaj je kauboj izvodio svoj performans na -16 stupnjeva Celzijevih. 

POGLEDAJTE VIDEO: Polugoli kauboj pjesmom zabavlja stanovnike New Yorka

Uz ovog ludog performera, našlo se i onih koji su morali zabilježiti ovaj povijesni trenutak poziranjem na Times Squareu. Model i turistički vodič, Veronika Dudka, uputila se na Times Square rano ujutro kako bi pozirala za fotografije i ljudima diljem svijeta predočila atmosferu u New Yorku. 

- Trenutno radim online turističke ture na Instagramu. Turisti mi se pridružuju iz raznih dijelova svijeta. Ima ih iz Italije, Ukrajine, Rusije - rekla je Dudka.

Joshua Cheung iz Fort Greena odlučio je iskoristiti snježnu oluju kao priliku da malo vježba na otvorenom i tako nudio susjedima besplatne usluge čišćenja dvorišta. 

- Trebam malo vježbe i neki izgovor za vježbanje pa sam odlučio ljudima ponuditi pomoć - napisao je Cheung na društvenim mrežama.

I policajci su se snašli i u ovim su teškim vremenima odlučili policijski auto rabiti u druge svrhe. Naime, na društvenim mrežama je osvanuo video u kojem policijski službenici u iz službenog vozila dijele svježe krafne.

Neki su se stanovnici New Yorka, poput Lana Kwita, uzeli su svoju skijašku opremu i skijama prošetali po gradu.

Neki su pak bili poduzetničkog duha pa su odlučili izraditi snježni bar na otvorenom u kojem su dijelili besplatno pivo. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • doormat 02.02.2021.

    Taj kauboj ima JackDanieli 2 promilaš pa ne osjeća hladnoću, poslije kad se otrijezni bude fasovo prehladu i covid 19.

  • ☠☠☠☠☠ 02.02.2021.

    Snovid? Ozbiljno...

  • Borac protiv Prehlade 02.02.2021.

    Još jedno ispunjeno obećanje Joea Bidena. Zaustavio je globalno zagrijavanje 🤡

Komentiraj...
Vidi sve komentare