To je to što me zanima!

Snowden spreman ići u zatvor: Kažu samo da me neće mučiti

Bivši NSA-in zaposlenik koji je objavio dokumente o masovnom tajnom špijuniranju američke vlade spreman se dogovoriti o uvjetima svoje predaje i povratku u SAD
Vidi originalni članak

Najpoznatiji američki zviždač Edward Snowden kaže da je više puta ponudio vlastima da ode u zatvor u SAD-u, ali još nije od njih dobio odgovor. 

Bivši NSA-in zaposlenik koji je objavio dokumente o masovnom tajnom špijuniranju američke vlade spreman se dogovoriti s vlastima o uvjetima svoje predaje i povratku u SAD iz Rusije u kojoj boravi već dvije godine.

- Zasad su rekli samo da me neće mučiti. Mislim da je i to početak, ali nismo dospjeli dalje od toga - rekao je Snowden za BBC. Njegovi odvjetnici pokušavaju s vladom SAD-a dogovoriti uvjete predaje, no teško je naći zajedničke interese dviju strana.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • dadomatos 07.10.2015.

    Ma samo se vrati,SAD ti bude pošteno sudila možeš dobit samo doživotnu bez pomilovanja a najgore ti je smrtna kazna!

  • Miške 07.10.2015.

    U Americi je smrtna kazna za veleizdaju,fante.

  • tomicalomica 07.10.2015.

    Zanima me da li vecina ljudi uopce zna pricu o Snowdenu I koliko su se ljudima otvorile oci nakon njegovih otkrica ... znam da je frajer usput otkrio neke bitne vojne tajne I to je svakako neoprostivo, ali sve ono ostalo sto je izaslo na svjetlo dana ,, daje jednu mracnu sliku o Americi

Komentiraj...
Vidi sve komentare