To je to što me zanima!

Socijalna radnica pod istragom zbog smrti curice (2) u Rijeci?

Djelatnici Hitne pomoći našli su mrtvu djevojčicu prošlog tjedna u stanu u Rijeci. Majka je, navodno, pod istragom zbog nepružanja pomoći i zlostavljanje djeteta
Vidi originalni članak

Djevojčicu (2) su prošlog tjedna u stanu u Rijeci mrtvu pronašli djelatnici Hitne pomoći, piše Novi list. Njih je telefonom pozvala majka. Istraga slučaja još traje. Čekaju se rezultati toksikoloških vještačenja. 

Novi list piše kako je majka pod istragom da je počinila kazneno djelo nepružanja pomoći i zlostavljanje djeteta, a istraga se proširila i na djelatnicu Centra za socijalnu skrb koja je bila zadužena pratiti ovu obitelj. 

Centar je navodno dobio nekoliko prijava o problemima u obitelji i tražena je njihova intervencija te se istražuje je li djelatnica Centra odradila svoj posao ili nije.  

Idi na 24sata

Komentari 115

  • zvoncica002 08.11.2013.

    da centar za socijalni rad radi svoj posao kako treba do ovoga nebi doslo, al sto se mi tu imamo cuditi pa nitko u ovoj drzavi ne radi kako treba

  • neven velenik 05.11.2013.

    Konkretno i sam sam bio upoznat sa radom socijalne službe u gradu Rijeci kako bih pomogao jednoj curici koju je majka izbacila iz stana .Nažalost nisam mogao učiniti ništa jer se ispostavilo da majka curice je jako dobra prijateljica socijalne radnice.Nesposobnos i osobni interesi socijalne službe u Rijeci te razne udruge kao B.A.B.E imaju svoje interese u toj ustanovi koja nažalost nije socijalna več fenimistička.

  • GospodinX 05.11.2013.

    Mene zanima kada se toliko kunete u boga gdje je on sada?? Gdje je kada tako malo dijete koje nikome ništa nije skrivilo toliko pati?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare