To je to što me zanima!

Šok u Klani: Kuhinjskim nožem izmrcvario svog prvog susjeda

Dugogodišnje svađe oko nesređenih imovinsko-pravnih odnosa i netrpeljivost između dvojice susjeda koji su živjeli u dvojnom objektu sa zajedničkim krovom, kulminirale su u ponedjeljak oko podneva
Vidi originalni članak

Obdukcija ubijenog Borisa Laginje (63) iz Klane pokazala je da je zadobio šest uboda kuhinjskim nožem oštrice dužine 20-ak centimetara. Smrtonosni ubod bio je u srce. Za njegovo ubojstvo osumnjičen je njegov prvi susjed Drago Lešić (64).

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako piše Novi list, dugogodišnje svađe oko nesređenih imovinsko-pravnih odnosa i netrpeljivost između dvojice susjeda koji su živjeli u zajedničkoj kući, zapravo dvojnom objektu koji je dijelio zajednički krov, kulminirale su u ponedjeljak oko podneva. 

Okidač za novu prepirku ovoga puta bio je dolazak geodeta koji je trebao izmjeriti neke dijelove parcela i neke objekte koje dva susjeda dijele. Ubijeni je, kako doznaje Novi list, imao na snazi sudsku zabranu približavanja Dragi Lešiću, ali se, po svemu sudeći, nije pridržavao te zabrane, a gotovo svakodnevne razmirice nisu prestajale.

Ipak, nije jasno zašto se Lešić našao na proplanku s kuhinjskim nožem, no susjedi tvrde da je krenuo brati kestene pa je uzeo sa sobom nož kako bi izrezao drvo za štap kojim je namjeravao mlatiti kestene. Što se u tom trenutku dogodilo, tko je započeo fizički obračun, jer i osumnjičeni ima vidljive ozljede po glavi i tijelu, utvrdit će istraga. 

Lešić je nakon hrvanja po proplanku nasrnuo na Laginju, koji je bio jači i veći od njega i zadao mu šest uboda po glavi, prsima i trbuhu. Laginja je potom ostao nepomično ležati na livadi.

Lešića je u utorak ispitalo tužiteljstvo te se očekuje određivanje istražnog zatvora.

 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • _l_ 19.10.2017.

    carevi, nož kuhinjski, na proplanku...

  • Corneridiot 19.10.2017.

    Brzina sudskih sporova dala je rezultate

  • DraženMuhvić 19.10.2017.

    Nek se izvuče na sinkopu i da mu je nož bio na automatskom pilotu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare