To je to što me zanima!

Šok u Osijeku: Curica se ubola na narkomansku iglu u vrtiću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Majka je kćer (4) odmah odvela u bolnicu, gdje su joj liječnici izvadili krv te su uzeli špricu i iglu na analizu. Ispričala je kako odgojiteljice nisu vidjele ništa
Vidi originalni članak

Djevojčica (4) iz Osijeka u utorak se oko 10.30 sati ubola na narkomansku iglu u dvorištu Dječjeg vrtića Potočnica. Užasnuta majka curice, Suzana Riedl Bogdan, rekla je za Glas Slavonije kako je na igli još bilo tuđe krvi.

- Odgojiteljice su me nazvale oko 10.30 sati i rekle mi da se moja kći nabola na iglu. Protrnula sam i odmah otišla u vrtić. Rekle su da joj krv nije jako curila i da nije ništa strašno. Kada sam ih pitala jesu li joj mjesto uboda dezinficirali, odgovorile su mi da nemaju alkohola niti bilo kakvog dezinfekcijskog sredstva te da bi bilo dobro da kći odvedem liječnicima - ispričala je zabrinuta majka. 

Žena je svoju kćer odmah odvela u bolnicu, gdje su joj liječnici izvadili krv te su uzeli špricu zajedno s iglom na analizu. Dodala je kako su joj liječnici rekli kako se curica jako ubola, iako su joj odgojiteljice u vrtiću kazale kako to nije "ništa strašno". 

Majka djevojčice kazala je kako je strašna i činjenica da odgojiteljice nisu vidjele ništa i ne znaju kada se curica točno ubola. Istaknula je kako će nalazi krvi doći krajem ovog tjedna, a sve pretrage će ponoviti za dva mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 281

  • IvonaPopovčić 19.07.2013.

    Potočnica je bio moj vrtić, ne vjerujem.. Dobro da su se sjetile uopće nazvati! A o tome da se igle bacaju u blizini vrtića i osnovnih škola je izvan svake pameti, ja sam hvala Bogu bila upoznata s iglama kao dijete pa mi nije bilo interesantno dirati ih, a bilo ih je... nadam se da je curica u redu! Užas..

  • marnik954 16.07.2013.

    tragedija je da su narkomani dio društva koje uživa bolje zdravstvene usluge od pacijenata koji su zbilja bolesni...

  • silvia 26 13.07.2013.

    ooo da vidite kod nas djecja igralista-potrgano sve ,kondomi iza svakog grma a cepova i razbijenog stakla ko u prici ali bitno da nacelnik sadi drvece po glavnoj cesti i obecava brda i doline, al ajde barem zasad nisam vidjela igle ili sprice

Komentiraj...
Vidi sve komentare