To je to što me zanima!

Šok u Puli: Na ulici pronašao dječaka (3) kako luta bosonog

Bosonogi, polugoli dvogodišnji dječak koji je na sebi imao samo majicu i mokre čarape u srijedu ujutro je s metlom u ruci hodao Premanturskom cestom na prilazu Puli
Vidi originalni članak

Bosonogi, polugoli dvogodišnji dječak koji je na sebi imao samo majicu i mokre čarape u srijedu ujutro je s metlom u ruci hodao Premanturskom cestom na prilazu Puli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo je jutro i dosta hladno. Nisam mogao vjerovati da je dijete samo. Skinuo sam majicu i ogrnuo ga, a nogice su mu bile hladne kao led. Nije plakao, samo me je gledao. Sva sreća da ga nije netko prije mene udario autom jer na toj cesti nema nogostupa. Pozvao sam policiju koja ga je preuzela - rekao je I. V. (35) koji je pronašao dječaka. Majka dječačića koji je pronađen tek je nakon dva sata shvatila da joj nema djeteta.

- Došla je ispred našeg kafića i počela vrištati: ‘Gdje mi je dijete!’. Umirile smo je i rekle da zove policiju, koja je preuzela njezina sina - rekle su konobarice u kafiću koji se nalazi pored mjesta na kojem je dijete pronađeno. U policiji su zaprimili dojavu u 8.30 sati.

- Dijete je hodalo samo po Premanturskoj cesti. Policija ga je preuzela i izvijestila Centar za socijalnu skrb radi preuzimanja skrbi o djetetu. Istražujemo što se dogodilo te ćemo utvrditi kaznenu odgovornost roditelja - rekli su u policiji. Uplašeni dječačić je nakon pronalaska pregledan u bolnici na pedijatriji.

- Dijete nije pothlađeno niti ozlijeđeno. Nasreću, s njim je sve u redu - rekla je ravnateljica pulske bolnice Irena Hrstić.

Zbog nebrige o dječaku nesavjesni roditelji bi u ovom slučaju, u istrazi koja traje, mogli zaraditi kaznenu prijavu     

Idi na 24sata

Komentari 81

  • ljubica ljubičica_1 11.11.2016.

    Bože me sačuvjaj takvih roditelja.

  • Nisan te tila 09.11.2016.

    Nakon dva sata je vidila da joj nema djeteta? Ne treba joj dat dvi nacrtane ovce da čuva. Moga ga je neko ubit autom, bože dragi....

  • zvonkod 09.11.2016.

    Djete išlo prositi za kruh i mljeko , a vi ... odmah panika ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare