To je to što me zanima!

Šokantna ispovijest: 'Vidio sam kako je pregazio mamu i bebu'

Nisam mu vidio lice, nego samo ruke kako drže volan. U jednom trenutku je, shvativši da će promašiti ženu s djetetom u kolicima, zaokrenuo volan i pregazio ih...
Vidi originalni članak

Nisam mu vidio lice, nego samo ruke kako drže volan. U jednom trenutku je, shvativši da će promašiti ženu s djetetom u kolicima, zaokrenuo volan i pregazio ih, ispričao nam je svoju šokantnu priču mladić iz Nice koji je preživio krvoproliće.

Soslan (21) s obitelji se doselio u Francusku prije desetak godina iz Beslana.

Francuski mediji i dalje pišu kako motiv krvoprolića u Nici nije ideološki niti religijski, nego je razlog bila psihička neuračunljivost Mohameda Bouhlela, koji je hladnjačom od 19 tona ubio 84, a teško ozlijedio više od 200 ljudi.

- Dobro je znao što radi. Uspio sam zgrabiti malu sestru i mlađeg brata te se skloniti iza spomenika poginulima u ratu u Alžiru. Potom sam ih odvukao do plaže, prekrili smo im oči da ne gledaju klaonicu i krenuo pomagati ozlijeđenima - nastavio je Soslan i otkrio kako mu ovo nije prvi put da je za dlaku izbjegao smrt u terorističkom napadu.

U masakru u Beslanu, kad su čečenski teroristi zauzeli školu, izgubio je starijeg brata.

- Roditelji su nas te školske godine premjestili u drugu školu, no kako tamo nismo nikoga poznavali, zamolili smo oca da nas odvede na proslavu početka školske godine u našu staru školu, onu koja je napadnuta. Brat je želio bivšoj učiteljici pokloniti cvijeće te je zajedno s ocem postao taocem. Otac se, nakon što su ih odvojili, uspio nekako izvući. Brat, nažalost, nije. Imao je deset godina - tužno je zaključio Soslan.

Nica je, unatoč najvećem i najkrvavijem terorističkom napadu u svojoj povijesti, nastavila živjeti kao da se zapravo ništa nije dogodilo. Unatoč proglašenoj trodnevnoj žalosti u cijeloj Francuskoj, plaže s kojih trešti glazba pune su razdraganih turista.

Navečer se održavaju privatne zabave. Čak je intervenirala i policija koju su zvali uznemireni građani jer su čuli eksplozije. Ispostavilo se na kraju da je riječ o zabavi bogatog društva koje je na terasi luksuznoga Grand hotela priredilo vatromet.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • tamo neko 18.07.2016.

    Zašto na strani vozača nema rupa od metaka ?!

  • Usora1 18.07.2016.

    polagano s'vremenom ce mo oguglati na ovakve masakre tu u nasem predvorju. svijete kuda putujes ?

  • plutarh 18.07.2016.

    " unatoč proglašenoj trodnevnoj žalosti u cijeloj Francuskoj, plaže s kojih trešti glazba pune su razdraganih turista."....pa kako ne bi bili "razdragani" - pa sve je uobičajeno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare