Obavijesti

News

Komentari 34

Šokantna ispovijest: 'Vidio sam kako je pregazio mamu i bebu'

Šokantna ispovijest: 'Vidio sam kako je pregazio mamu i bebu'
1

Nisam mu vidio lice, nego samo ruke kako drže volan. U jednom trenutku je, shvativši da će promašiti ženu s djetetom u kolicima, zaokrenuo volan i pregazio ih...

VIDEO

Nisam mu vidio lice, nego samo ruke kako drže volan. U jednom trenutku je, shvativši da će promašiti ženu s djetetom u kolicima, zaokrenuo volan i pregazio ih, ispričao nam je svoju šokantnu priču mladić iz Nice koji je preživio krvoproliće.

Soslan (21) s obitelji se doselio u Francusku prije desetak godina iz Beslana.

Francuski mediji i dalje pišu kako motiv krvoprolića u Nici nije ideološki niti religijski, nego je razlog bila psihička neuračunljivost Mohameda Bouhlela, koji je hladnjačom od 19 tona ubio 84, a teško ozlijedio više od 200 ljudi.

- Dobro je znao što radi. Uspio sam zgrabiti malu sestru i mlađeg brata te se skloniti iza spomenika poginulima u ratu u Alžiru. Potom sam ih odvukao do plaže, prekrili smo im oči da ne gledaju klaonicu i krenuo pomagati ozlijeđenima - nastavio je Soslan i otkrio kako mu ovo nije prvi put da je za dlaku izbjegao smrt u terorističkom napadu.

U masakru u Beslanu, kad su čečenski teroristi zauzeli školu, izgubio je starijeg brata.

- Roditelji su nas te školske godine premjestili u drugu školu, no kako tamo nismo nikoga poznavali, zamolili smo oca da nas odvede na proslavu početka školske godine u našu staru školu, onu koja je napadnuta. Brat je želio bivšoj učiteljici pokloniti cvijeće te je zajedno s ocem postao taocem. Otac se, nakon što su ih odvojili, uspio nekako izvući. Brat, nažalost, nije. Imao je deset godina - tužno je zaključio Soslan.

Nica je, unatoč najvećem i najkrvavijem terorističkom napadu u svojoj povijesti, nastavila živjeti kao da se zapravo ništa nije dogodilo. Unatoč proglašenoj trodnevnoj žalosti u cijeloj Francuskoj, plaže s kojih trešti glazba pune su razdraganih turista.

Navečer se održavaju privatne zabave. Čak je intervenirala i policija koju su zvali uznemireni građani jer su čuli eksplozije. Ispostavilo se na kraju da je riječ o zabavi bogatog društva koje je na terasi luksuznoga Grand hotela priredilo vatromet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...
OTKRIVAMO POČETNE POZICIJE

Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...

Domovinski pokret želi 20 posto funkcija, što znači 11 državnih tajnika i barem tri ministarstva, ali i slobodne ruke za svoje politike: "Nećemo dati da nam HDZ uvali ono što godinama nije riješeno da trpimo udarce."
Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti

Čelnik Domovinskog pokreta nam je potvrdio i da je spreman ući u Vladu i raditi bez plaće jer mu novac ne treba, ali svima ostalima bi plaće znatno porasle: Ne možemo dobiti kvalitetne ljude u vladu s ovakvim plaćama...