To je to što me zanima!

Šokantna snimka 'istjerivanja đavla' kruži Srbijom, o svemu se oglasio centar za socijalni rad

Prema pisanju Telegrafa majka iz Beograda je s troje djece, od kojih dvoje ima autizam, otišla obitelji u selo južno od glavnog grada. Članovi obitelji su iz djeteta pokušali "istjerati" vraga
Vidi originalni članak

Gradski centar za socijalni rad u Beogradu je upoznat sa slučajem koji ste naveli u dopisu. Gradski centar je reagirao u skladu sa zakonom, procjenom, procedurom i poduzeo neophodne mjere iz svoje nadležnosti u odnosu na zaštitu i zbrinjavanje maloljetne djece i majke koju navodite u dopisu. Tim stručnjaka GCSR će nastaviti poduzimati sve mjere i aktivnosti u daljoj zaštiti djece i obitelji u skladu s procjenom, potrebama i aktualnom situacijom. Također, nastavit će se, kao i dosad, intenzivna suradnja sa relevantnim institucijama i ustanovama iz sustava.

EGZORCIST Bizarni ritual: Kolumbijac (50) istjeruje vraga vatrom i blatom

Detalje i daljnji plan zaštite navedene maloljetne djece GCSR kao nadležni skrbnik ne može iznositi u javnost. Na čuvanje i povjerljivost podataka i isključivanje javnosti iz rada na konkretnom slučaju obavezuje nas kako zakon tako i profesionalna etika, odgovorio je Telegrafu nadležni Centar nakon što su objavili šokantnu snimku na kojoj se vidi kako žena viče na dijete i "istjeruje" vraga iz njega.

PRAVI EGZORCIST Kolumbijski svećenik istjeruje vraga iz ljudi jajima i limetom

Navodno je riječ o djetetu s autizmom. Prema pisanju Telegrafa majka iz Beograda je s troje djece, od kojih dvoje ima autizam, otišla obitelji u selo južno od glavnog grada jer su joj ponudili pomoć nakon što je ostala bez krova nad glavom. Obitelj je onda bez pristanka majke pokušala iz djeteta "istjerati" vraga te su joj rekli kako to rade za dobro djeteta i majke. Majku i djecu su u međuvremenu sklonili u Sigurnu kuću. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Dalibor0704 30.05.2022.

    Od tamo dolazi izreka: Istjerajte zlo iz žena, dobro im utjerajte.

  • DENDEERI 30.05.2022.

    je li obredu bio prisutan Božo Vreća?

  • Ašjundal 30.05.2022.

    Za takve stvari kriv je i britka sablja 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare