To je to što me zanima!

Šokantno: Tri dječaka i curica jedva govore, bili u stanu užasa

Niti jedno dijete nije nikada bilo kod liječnika niti je išlo u vrtić. Sestra ima osam godina i ona je jedina registrirana nakon rođenja. Djeca su pronađena iscrpljena i prljava
Vidi originalni članak

Četvero djece pronađeno je u prljavom stanu u blizini Moskve. Tri dječaka i curica, svi mlađu od devet godina hranu su skupljali iz lokalnih kanti za smeće. Djeca su toliko zanemarivana da gotovo i ne govore. Niti jedan dječak koji su prema navodima medija stari dvije. četiri i šest godina nije upisan nakon rođenja.

Niti jedno dijete nije nikada bilo kod liječnika niti je išlo u vrtić. Sestra ima osam godina i ona je jedina registrirana nakon rođenja. Nakon što su pronađena, djeca su oduzeta majci Inesi Kuznetsovoj (32) koja ima završen fakultet te njihovoj baki Galini Kuznetsovovoj (66).

Prvo su bila u domu, a sada su djeca kod udomitelja. Djeca su živjela u stanu punom smeća te u vrlo lošim te opasnim uvjetima. Djeca su pronađena iscrpljena i prljava.

Curica stara osam godina ne zna abecedu niti boje. Djeca se boje vode, ne znaju upotrebljavati vilicu i žlicu i najukusnija hrana im je kruh. Susjedi koji su slučaj prijavili policiji kažu da je baka hranu za cijelu obitelj tražila u smeću.

Majka negira zanemarivanje i kaže da nije imala vremena djecu voditi kod liječnika, u vrtić niti ih je imala vremena registrirati, piše Mirror. Majka bi mogla dobiti do tri godine zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • DA-POPIZDIŠ 27.04.2019.

    nije imala vremena voditi djecu doktoru i u vrtić,a imala je vremena fukati se,tačku betona med noge i u ćuzu!

  • umjereni pacifist 13.04.2019.

    "majka je završila fakultet"-što bi točno trebala značiti ta informacija? -da su žene sa fakultetom bolje majke????

  • MOC JE U ZNANJU 12.04.2019.

    Strašno . Jadna deca . Ali u dobroj porodici i uz pomoć stručnih lica mogu se sociolizovati i kako tako ospobiti za normalan život .

Komentiraj...
Vidi sve komentare