To je to što me zanima!

Solin: Vratio je 2000 eura koje je pronašao na cesti

Ivica Škalić (26) svjedočio je sudaru dvaju automobila. Nakon očevida na cesti je našao omotnicu s novcem koju je odnio na policiju
Vidi originalni članak

Ivica Škalić (26) iz Solina u ponedjeljak je ušetao u policijsku postaju i predao omotnicu s 2000 eura. Izgubio ih je Munib Parenda (38) u nesreći u kojoj ga je prošle subote Opelom udario Mario V. (19). Munib je u kritičnom stanju prebačen u KBC Split, gdje se još nalazi na jedinici intenzivnog liječenja. Ivica je nesreću vidio iz obližnjeg restorana, gdje je bio u svatovima. Omotnicu s novcem pronašao je nakon završetka policijskog očevida. Predao ju je policiji i izrazio sumnju da je posrijedi novac unesrećenog. Munibov brat policiji je rekao da je novac htio poslati obitelji u Travniku.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sablja 30.01.2009.

    Pred dosta godina našla sam žensku potpuno novu jaknu na parkiralištu. Nisam je nosila na policiju, ali sam dala kratki oglas u novine. Javilo se točno 15 žena s pričom da su baš one izgubole jaknu, ali ni jedna nije znala reći kako jakna izgleda i gdje je izgubljena. Napokon se javila i vlasnica, koja je sve opisala i usput rekla kako je jaknu kupila na otplatu a prilikom otključavanja auta odložila je na tlo i onda sjela i otišla. Neću nikada zaboraviti veselje te žene, koja nije nalazila riječi zahvale. Za mene je to bio krasan trenutak, jer tuđa stvar za mene ne znači ništa, bez obzira o čemu se radi, a vlasniku znači mnogo. Vratiti nađeno spada u ljudsko poštenje, pogotovo ako se radi o novcu.

  • sablja 30.01.2009.

    Užitak je pročitati ovakvu vijest, ali bi se ona trebala obznaniti i na drugim medijima, možda bi potaknula ljude na pozitivna razmišljnja, a neke možda i posramila.

  • 30.01.2009.

    Zaista za pohvalu. To su \'\'mali, obični\'\' ljudi protuteža onim lopinama na vlasti. Uvjerena sam kad bi netko od njih našao lovu da bi ju mrtvo-hladno strpao u džep, za neku kavicu da se nađe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare