To je to što me zanima!

'Spašavaju nas svinja, zimnica i zapisivanje svih troškova...'

Ana (38) i Ivan (47) iz Zagreba imaju petero djece i bogato iskustvo snalaženja s troškovim života i načinima uštede. Za 24sata su dali nekoliko savjeta koji njima pomažu da ne upadnu u financijsku krizu
Vidi originalni članak

Svi najavljuju da će nam jesen i zima biti teški, računi visoki, grijanje problematično, cijene hrane već su sad otišle u nebo. Međutim, ne želim paničariti unaprijed. Volim rješavati probleme onako kako dolaze, jednog po jednog i uvijek vjerujem da se sve na kraju ipak nekako posloži, rekla je Ana Stepančić Zanić (38), majka petero djece iz Zagreba. Veliku obitelj ona i suprug Ivan (47) oduvijek su željeli, a s vremenom su naučili i kako se dobro organizirati i vremenski i financijski. Otkrili su nam svoje 'trikove' da lakše prebrodimo nadolazeći period i nadaju se kako će mnogima njihovo bogato iskustvo oko pomnog planiranja trošenja novca mnogima pomoći te da ćemo barem malo i mi uspjeti uštedjeti.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • KoSi 02.09.2022.

    Gdje je David?

  • NightFury 02.09.2022.

    Ovo je strašno kako se od nas očekuje da nekako "preživimo" jesen. Nije normalno. I ne treba to prihvatiti kao novonormalno. EU nas je do ovog stanja ciljano dovela.

  • Leta Semoa 02.09.2022.

    Peto dijete je muž!

Komentiraj...
Vidi sve komentare