To je to što me zanima!

Spasili su oposuma: On si je sam pokušao iščupati strelice

Kalifornijski veterinari na operaciji su oposumu izvukli dvije strijele iz glave i tobolca. Oporavlja se u klinici za životinje. Strijele mu nisu pogodile glavne žile
Vidi originalni članak

Gradski odjel za brigu o životinjama pokrenuo je istragu kako bi pronašao počinitelje koji su propucali oposuma samostrelom i ostavili ga u mukama.

Veterinare je nazvao prolaznik i oni su odmah dojurili. Prizor je bio jeziv. Nesretna je životinja sama sebi pokušavala iščupati strelice. Jedna joj je probila glavu vrlo blizu lijevog oka, dok je druga strelica prolazila kroz tobolac.

- Nevjerojatno je što je preživio takav napad. Bio je vrlo uznemiren i proživljavao je strašnu bol. Odmah smo ga odveli na operaciju i sve je dobro prošlo - rekla je Cynthia Lee s Odsjeka za životinje. Nadaju se da će svi koji nešto znaju o okrutnom napadu na oposuma odmah nazvati njihov broj telefona.

- Ovaj je čin vrijedan prijezira. To je bolesno. Ni jedna životinja nije zaslužila da se tako postupa s njom. Molimo da prijavite počinitelje - rekao je direktor odsjeka Robert Miller.     

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Uni 26.01.2016.

    Sve se vise ljudi danasvudaljavaju od onoga sto znaci biti covjek. Trebamo u zivotu paziti sta radimo drugima i ne raditi nijednom zivom bicu sto ne bismo htjeli da se nama radi. Ovo su teski kompleksi jer vecinom to rade oni koji nemaju hrabrosti da se suprotstave jacem neg udaraju po onom sto se ne moze braniti i nema oruzje. Treba uvesti vece kazne za zlostavljanje nevinih i nejakih.

  • Tomislav Tommy Brkić 26.01.2016.

    Samo me zanima koliko porenecen i isfrustriran moras biti da te ovakvo sto zabavlja.. odvratni ljudi

  • Kashmir 26.01.2016.

    Ajooj jadan mrcek mali...onom tko mu je to napravio treba spičiti tak nekaj u dupe da mu ne padne na pamet više..

Komentiraj...
Vidi sve komentare