To je to što me zanima!

Specijalisti iz Njemačke: nova formula izgrađuje 10kg mišića

Zahvaljujući našoj metodi, dobivanje muške figure sada je dostupno svakome. Ona munjevito gradi mišiće, stoga su je počeli koristiti također i bodybuilderi i sportaši – objavljuju njemački specijalisti
Vidi originalni članak

Kako onda djeluju novo otkriveni sastojci koji omogućavaju u mjesec dana dobiti 10 kg isklesanih mišića? 


Najnovije otkriće dijetetičara i stručnjaka sportske medicine sa Instituta za Prehranu i Metabolizam iz Göttingena iznenadilo je svijet bodybuildera i sportaša. Pokazalo se da nedostatak nekoliko sastojaka blokira proces rasta mišića. Radi se o supstancama prirodnog porijekla čiji je zadatak „nagovoriti” stanice da sagore masno tkivo i promijene ga u mišićnu masu. 


100% prirode


Nakon mnogo manjih usporednih istraživanja specijalisti su otkrili da se mušku figuru može najbrže dobiti zahvaljujući BCAA. Pod tom skraćenicom kriju se razgranate aminokiseline, dakle 100% prirodne supstance koje se u žargonu bodybuildera i sportaša zovu „poboljšani L-arginin” te „graditelj bjelančevina”. 


– Djelovanje BCAA je izvanredno i slojevito. Korištenje ovih razgranatih aminokiselina reducira masno tkivo i stimulira rast mišića.  To je papučica za ubrzanje koju stišćemo kada želimo voziti brže – slikovito objašnjava dr. Maximilian Schuster, direktor Instituta za Prehranu i Metabolizam. Stručnjak spominje da je, zahvaljujući svojoj prirodnoj recepturi, metoda u potpunosti sigurna za zdravlje. - Utvrdili smo da se najkorisnija razina BCAA nalazi u obliku praha koji upravo debitira u Hrvatskoj – dodaje dr. Schuster. 


Ne samo BCAA...


Ali novi preparat nije samo BCAA. Sadrži također kreatin, L-arginin te L-karnitin, dakle snažne organske spojeve koji su neophodni za ispravan rad organizma i mišića. Takvu četverostruku kombinaciju ovih supstanci specijalisti su stavili u prah koji se lagano topi u vodi. Zahvaljujući tome sastojci momentalno prodiru do unutarnjih slojeva organizma. 


Direktor Instituta za Prehranu i Metabolizam objašnjava da se prvi mišići počinju pojavljivati nakon 2 tjedna. U principu nakon mjesec dana korištenja praktički svaki muškarac dobiva 10 kg mišićne mase. Što je najvažnije, BCAA dodatno „pumpa” već dobivene mišiće i neprestano sagorijeva višak masnoća. Zahvaljujući tome muskulatura je jasno vidljiva također i nakon završetka tretmana. 


Međutim, to nisu sve karakteristike BCAA, kreatina, L-arginina te L-karnitina koje su njemački specijalisti uspjeli otkriti. Dodatno iz organizma uklanjaju štetne toksine i naslage, poboljšavaju pravilnu cirkulaciju a u mnogo slučajeva, poboljšavaju i seksualne perfofmanse.   

Ponuda samo na Internetu


Potrošačka istraživanja su dokazala da je, nakon manje od mjesec dana korištenja ovog tretmana,  čak 87% muškaraca – različite dobi i razine fizičke kondicije – primijetilo izrazit rast mišića i snage te smanjenje masnog tkiva. Iz tog razloga formula je brzo dobila priznanje bodybuildera, sportaša i trenera u Njemačkoj, SAD-u, Francuskoj i u Italiji. 


Odnedano je kombinacija BCAA, kreatina, L-arginina te L-karnitina dostupna također i u Hrvatskoj, gdje dobiva sve veću popularnost. Njezina specijalistički potvrđena učinkovitost čini da je se preporuča muškarcima koji žele brže i lakše dobiti mišićnu masu, isklesanu figuru te više energije i snage.  


Specijalno za naše Čitatelje proizvođač je pripremio ponudu na Internetu. Samo će danas proizvod biti dostupan po nižoj cijeni u sklopu kluba za popust – više detalja može se dobiti ako se klikne na link niže.  

Kliknite ovdje kako biste dobili novu formulu za rast mišića

Idi na 24sata